Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen módszerel lehet legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen módszerel lehet legjobban felizgatni egy srácot? Melyik a job ha a srác sokáig élvez vagyha kb 10 perc alatt elmegy?

Figyelt kérdés
2008. jún. 1. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Neked mi a jobb? Ha 5perc alatt lezavarod vagy ha kiélvezed és tart fél egy óráig vagy tovább? Ez nálunk fiuknál is így van...

Az elős kérdésre meg nincs jó válasz mindenkit mással.

2008. jún. 1. 13:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A fiúk orgazmusa igazából csak néhány másodpercig tart (az ejakulációkor). Az hogy milyen gyorsan éri ezt el függ a srác gyakorlottságától, és, hogy mennyire van felizgulva. Az érzés ugyanaz a végén. A lány szempontjából lényeges, hogy meddig bírjuk :P
2008. jún. 1. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
há én is követem az elottem lévőt és énis fiu vagyok
2008. jún. 1. 13:50
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

Nincs üdvözítő módszer. A fiúkat egyébként is a változatosság izgatja.

Ezen kívül, ha visszalapozol, jó pár leírás találsz itt.

2008. jún. 1. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az első válaszadó volnék. Én is fiú vagyok, de nekem nem mindegy hogy 5perc alatt vagy 30 perc alatt megyek el. Persze a fizikai érzés ugyanaz, de abban megegyezhetünk hogy sokkal jobb, ha folyamatos izgalomba maradsz, és el tudjátok húzni.
2008. jún. 1. 14:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondanám hogy jobb ha sokáig tart mint ha nem... szóval inkább több idő mint kevesebb :)
2008. jún. 1. 14:30
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek az eddigi válaszokat!!!
2008. jún. 1. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Minél tovább tartson, és egyáltalán nem ugyanaz az érzés a végén. Ha van akinek igen, akkor nem tudom, magamat sajnáljam-e vagy őket?
2008. jún. 1. 16:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!