Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha tárgyakkal masztizok lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tárgyakkal masztizok lehet vmi bajom? Ajánlatos ezekre 1óvszert húznom h. ne kapjak fertőzést?

Figyelt kérdés
Általába 2db 1,5-2 cm-es gyertyákat dugok fel, v. Esetleg nyersrépát, előtte megmikrózom, h. Ne legyen olyan hideg..
2008. jún. 1. 13:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Biztonságosabb óvszerrel, igen. De én inkább az ujjadat ajánlanám ilyen alkalmakra (arra nem kell gumi, de azért legyen tiszta!).
2008. jún. 1. 13:29
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
esetleg kicsírázhat és akkor lehet egy kis kerted, boltba és piacra sem kell járnod majd zöldségért
2008. jún. 1. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:
A gyertya beletörős (olvass Fable-t, Nászjelentést), a répa lehet koszos, fölön terem... Óvszerrel elvileg biztonságos, ha nem olyasmit használsz ami felsérthet, és vigyázol hogy ne maradjon benned se az óvszer se a segédeszköz.
2008. jún. 1. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Megmososd akkor nincs sok kockázat :)

Ha belegondolsz, h a férfi nemiszerv is alapból mire van használva, egy megmosott répa nem lehet olyan vészes.

Max tényleg belédtörik és akkor lehet nőgyógyásznál magyarázkodni. Van nőgyógyász ismerősöm, mesélt pár fura dolgot... villanykörtével sose próbáld, mert az bemegy, de ki nem jön, ugyanúgy, ahogy nem szabad bekapni sem. És ha összetörik, akkor még gázabb...

2008. jún. 1. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Fura dolgokat én is hallottam. csiga vagy bébi elem mint fogamzásgátló szer. a csiga rohadt. XD. amugy szerintem jobban jársz ha vesz egy vibrátort. gondolom kényelmesebb és jobb is. semmi veszéje nincs. amugy a maradsz a föld ajándékainál akkor mindenképpen óvszer, nehogy bajtörténjen, eltörik, felsért stb.
2008. jún. 1. 20:20
 6/6 anonim válasza:
a fogkefére kell óvszer és sprére vagy mondjuk golyós dezodorra??
2009. okt. 24. 22:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!