Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért 'menő' a szex a mai fiatal lányok körében?
13-14 éves lányok mennek bele olyan dolgokba, amiről fogalmuk sincs.
Helyesen írni sem tudnak, de már azzal dicsekednek, hogy hány srác ment (menjen) át rajtuk. Hová halad a világ?
Ez teljesen természetes. Az ember arra van beállítva, hogy amint alkalmas a szexre, csinálja azt. Más kérdés, hogy a társadalmi és erkölcsi szokások nem ezt pártolják.
Természetesen én is annak a híve vagyok, hogy értelmileg is meg kell érni a normális szexuális élethez.
kétszáz éve még vénlánynak számított, akit 18 évesen még nem adtak férjhez. Akkoriban 13-14 éves korban való házasodás volt a szokás.
Inkább manapság tolódik el a szexuális érés az idősebb kor felé.
ez baromság... régen 13-14 évesen házasodtak de kefélni nem kezdtek már akkor O_o
Manapság kezdenek a lányok és fiúk is egyre hamarabb érni, de sajnos csak biológiai értelemben. Emellett egyre jobban tendálnak a neoprimitív kultúrák felé -plázacicaság, emósság és egyéb szélsőségek- mondom én a J-Rock rajongó :P
S4L3M
Ne vegyétek egy kalap alá az összes 13-14 éves lányt.
Én 14 voltam, mikor elvesztettem a szüzességemet. Egy éve együtt voltunk a párommal. Sokat olvastunk utána mindeketten. Még elméleti teszteket is elvégeztünk. Elkísért a nőgyógyászhoz is előtte. Aztán utána is. Minden simán ment. Felelősen, éretten viselkedtünk mindketten. Ő akkor 16 éves volt, én 14. Ő volt az egyetlen fiú, akivel lefeküdtem. Már lassan két éve még mindig együtt vagyunk. Rendszeres a szexuális életünk. Kiegyensúlíozott harmonikus a kapcsolatunk. Nagyon szeretjük egymást. De úgy látszik sajnos ezzel a rövidke történettel egyedül maradtam a korombeliek körében. :(
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!