Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megerőszakoltak, mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megerőszakoltak, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tegnap mentem át a bnömhöz, és 2 idegen fiu megállitott (17-18 évesek). Hogy hol lakom meg minden hülye kérdéseket. Futni kezdtem, de kigáncsoltak, és megerőszakoltak :\\\\\\\'( és mindenféle szörnyüséget müveltek velem, mit tegyek? ne memrtem senkinek szolni :(
2008. máj. 29. 16:08
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem mert Tatabányán vagyok, és az összes hozzátartozóm pesten él
2008. máj. 29. 17:25
 12/28 anonim ***** válasza:
84%

Minél hamarabb vetess fel látleletet. Minél később teszed ezt meg, annál később találják meg.

Amúgy ha elkapják, és börtönbe kerül (ami valószínű), nem lesz valami élmény neki ott. Köztudott, hogy az erőszakolók és a pedifilok nagyon megjárják a börtönben! Szerencsére!

2008. máj. 29. 17:56
 13/28 anonim ***** válasza:
19%
Sztem meg kamuzik a csaj. Azon h h nem parázik h terhes lesz??? Mi nők tudjuk hogy a köv amin aggódnánk az a terhesség. De van egy olyan érzésem hogy az a kisköcsög a kamugép aki eddig is elég érdekes kérdéseket írt ide. Ha tényleg megtörtént veled, akkor meg ne haragudj. Nagyon sajnállak. Orvos, szülők, rendőrség... Ilyen sorrendbe... De hamar mielött még elhalasztódik a lehetőség arra hogy elkapják őket.
2008. máj. 29. 18:37
 14/28 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segitséget, telefonáltam szüleimnek, és már úton vannak. Majd lesz valami. :(
2008. máj. 29. 18:39
 15/28 anonim válasza:
78%
JELENTSD FEL!!!!!!!!!!!!!!!!
2008. máj. 29. 19:49
 16/28 anonim ***** válasza:
79%
Szegénykém nagyon sajnállak!Iszonyat rossz lehet!!Írjál majd hogy mi történt!
2008. máj. 29. 20:27
 17/28 anonim ***** válasza:
78%

Ha az "ott hátul fáj" az azt jelenti, hogy seggbedugtak, akkor sürgősen menj nőgyógyászhoz. Ha sérülések keletkeztek a végbeledben, akkor elfertőződhet.

Nemré volt egy cikk, hogy egy csajnak sörösüveget dugtak fel, sebes lett, elfertőződött és nem tudták megmenteni.

2008. máj. 29. 20:31
 18/28 A kérdező kommentje:
Anyumékkal voltunk orvosnál, most jöttünk meg. Szerencsére terhes nem lettem ennek nagyon örülök, viszont a hátsó felem belül nagyon sebes lett, bedugtak egy csövet és megnézték.. súlyos zúzódások. Kúpot kell használnom rá napi 2-3 szor.. a Rendőrség pedig már keresi azt a 2 hülyét :)
2008. máj. 29. 20:52
 19/28 anonim ***** válasza:
79%
Egy nap alatt nem lehet megállapítani, hogy terhes lettél e vagy sem. Annak az "átfutási" ideje legalább 2 hét. Azért örülök, hogy minden rendben van veled.....
2008. máj. 29. 21:02
 20/28 A kérdező kommentje:
Mondták hogy a vaginámon nem találtam semmit, és érintetlen, ebböl gondolták. .de a teszt folyamatban van
2008. máj. 29. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!