Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gerjedek a nevelőapámra. Gáz?
16 éves vagyok, szűz. Mindig is nagyon tetszett nekem. Egyszer egy esküvőről kicsit részegen jöttünk haza anyával és vele. Elaludt a kanapén. Anyum a szobába nem tudta már bevinni, de ő bement oda. Én is kicsit ittas voltam, este kiosontam és benyultam a farkához. Éreztem h merevedése van, és picit masszíroztam ott, látszott h élvezi.
Nem merek rákérdezni azóta sem h emlékszik-e, élvezte-e vagy h lefeküdne-e velem. Mit tegyek?
Nem csukhatnák le a hapsit, a beleegyezési korhatár 14 év.
De szerintem se kezdj ki vele. Vetkőzd le az esetleges ismerkedéssel kapcsolatos gátlásaid, és keress másikat akármilyen évjáratút.
Az szerintem nem probléma ha idősebb pasikra buksz, de anyád férjével összejönni azért tényleg gáz lenne.
"Ha fiú vagy, nem gáz."
LOL :), és egyben igaz is. Ha apuci homokos, akkor semmi keresnivalója anyuci mellett.
Apummal jóban van az egész család. Sokszor vagyunk együtt. Szerencsés család vagyunk amúgy, jóban vannak szüleim. Szal sztem nincs apahiányom.
A nevelőapám fiatalabb anyámnál.
Amióta ez történt folymatosan rá gondolok. Rá gondolva élvezek el. És arra gondolok, hogy kár h nem adtam rá puszit. Nagyon kívánom... Segítsetek!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!