Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiú vagyok, hamarosan összeköl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú vagyok, hamarosan összeköltözünk egy haverommal, aki mostanság furcsán viselkedik velem. Honnan tudhatnám meg hogy meleg e? Anélkül hogy rákérdeznék?

Figyelt kérdés

Régóta haverok vagyunk de erre még nem sikerült rájönnöm. Sosem volt az a férfias tipus, de voltak barátnői, viszont nem szeret csajokról beszélni.

Mostanában gyakran ölelget, mondja hogy milyen jól nézek ki, meg ilyenek. Mások előtt is ezt csinálja, és ők is furcsának találják.

2008. máj. 29. 01:11
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Van egy nagyon jó német film, Sommersturm vagy angol címen Summer Storm.(torrenten le lehet tölteni) arról szól,hogy a srác rájön,h meleg és belezúgott a legjobb barátjába.Nézzétek meg együtt és mondd el a véleményed,h te mit tennél,ha ilyen történne veled.Ha tényleg meleg,akkor lehet,hogy ő is bevallja,ha meg nem meleg, akkor néztetek egy jó filmet.
2008. máj. 29. 18:19
 12/15 anonim ***** válasza:
kérj meg egy lányt akihez közel áll, hogy kérdezze meg, de úgy mintha kifejezetten örülne annak ha kiderülne, hogy homokos. Így sokkal kevésbé sértő vagy kínos (szerintem).
2008. máj. 30. 17:56
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

"Melegek visszafogottak és távoldságtartók"

Persze azért kúrnak a nyilvánoswc-kben.

2008. jún. 3. 12:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Megkérdezhetem mi lett veletek? - Minden jól sűlt el?

2008. nov. 19. 21:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek a harmadik hozzászólóval! :D Kérdezd meg,ha a haverod akkor megkérdezed....vagy tegyél ügyes lépéseket,nézegessetek lányokat,figyeld a reakciójit.
2008. dec. 16. 19:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!