Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anális közösülés és aranyér?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális közösülés és aranyér?

Figyelt kérdés

Nem vagyok semmi jónak elrontója.

A férjem mióta megismerkedtünk ezzel nyüstöl, de mivel előző kapcsolatomból nem voltak túl jó tapasztalataim, így elutasítottam ezt a fajta közösülést.

Mellesleg 2 szülés után már volt 4-ed fokú aranyerem és olykor elő-elő bukkan, nem túl kellemes érzést keltve.

Kizáró oka lehet, szóval lehetnek anális szextől még rosszabb aranyeres panaszaim? Ez az egyik kérdésem!!

A férjem nem erőlteti a dolgot, de azért néha szóba kerül.

Egyszer próbáltuk nem rég, de megfelelő eszközök hiányában nem sokra jutottunk, csak hirtelen rábólintottam, hogy na jó próbáljuk meg.

De az ő korábbi kapcsolataiból hozott tapasztalatok alapján azt mondta, hogy másnak könnyebben tágult, persze mondta, hogy kellenen pár dolog nálam is, mert így nem sokra jutunk valószínűleg.

Létezik, hogy ennyire szűk lenne az én fenekem "bejárata" vagy csak jól elő kell "készíteni"?

Mivel már nagyon rég próbáltuk egy régi kapcsolatomban, nem lett volna rossz a dolog, ha akkor is megfelelően készülünk hozzá,de azért könnyebben ment, mint most. Szóval hiszem, hogy lehet ezt jól csinálni is hogy mind két fél számára élvezetes legyen.

AKI NEM PRÓBÁLTA, NEM IS AKARJA, MERT ABSZOLÚT ELUTASÍTJA A DOLGOT ILYEN -OLYAN INDOKBÓL KIFOLYÓLAG KÉREM NE NYILATKOZZON!!! NEM SZERETNÉK KIOKTATÓ, LEHURROGÓ, FÚJJOGÓ VÁLASZOKAT, NEM AZÉRT VAGYUNK ITT!

Melesleg egyből jelzem a moderátoroknak és törlik a nem ide való válaszokat.

2012. dec. 16. 08:14
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
síkosító kell hozzá, + ha fel vagy izgulva akkor már menni fog.
2012. dec. 16. 08:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az aranyér sajnos kizáró ok. Ezt közöld a férjeddel, találjatok más huncutságot.
2012. dec. 16. 08:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljátok meg ,de nagyon óvatosan,síkosító ,és csak finoman!
2012. dec. 16. 08:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az aranyér és az anális közösülés sajnos sokszor nem fér össze egymással. Attól függ, hogy milyen stádiumban van jelenleg az aranyered! Vigyázni kell vele, mert egy hevesebb "lökéstől" komoly sérüléseket okozhat a betegségeddel kombinálva!

Meg lehet próbálni, sok síkosítóval és megfelelő előkészülettel, de hangsúlyozom: nem szabad semmit erőltetni, ha bármelyikőtöknek fájdalom alakul ki, azonnal hagyjátok abba!

Korábban én is éltem-haltam az anális szexért, de én nem használtam gumit, és folyamatosan fertőzéseket kaptam el, így mára már felhagytam vele: és azt mondom, a végbél az output, nem input! :)

2012. dec. 16. 08:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát először is szép jó reggelt kívánok, akkor kezdjük a popsival a napot!

Jól gondolod, a terep valóban előkészítést ígényel. Az aranyered jól kell tudnod kezelni alapól, tehát úgy az igazi, ha magától mondjuk évente 2-3 alkalomnál nem többször találkozol vele 1-2 napra, bár a megfelelő análszex tréningezheti a hátsó izmokat, ahelyett hogy problémákat okozna. Amire mindenképpen szükség van, az a síkosító, és a beöntés. Az utóbbira azért van szükség, hogy egyrészt óvszer nélkül lehessen csinálni, másrészt pedig a komfort miatt, neked is jobb érzés lesz, ha tudod teljesen tiszta a popsid kívül belül. A beöntést nem írom le, több oldalon olvashatsz róla viszont legalább 2-3x érdemes megcsinálni, így minden kiürül ami nem kell egy popószexhez. Ha már tiszta vagy, tegyél a popsidra egy kis síkosítót, és lassú masszírozás közben lassan nyomd be egy ujjad. Eközben kissé nyomnod kell, mintha épp a wc-n ülnél, ám bármilyen ismerős az érzés most semmi nem fog jönni, mert erről már gondoskodtál. Ha már 4 ujjad bent van - saját tempóban dolgozz -, utána jöhet a kuki, kellő síkosítóval, lassan hatoljon be, miközben kissé nyomsz. A lényeg, hogy tapasztald ki a kontrollt a záróizmaid körül.

2012. dec. 16. 08:51
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

Az utolsón jót nevettem, mármint az input-output :-)))

Szerintem a teremtőnk is így gondolta anno, de mi gyarló emberek mindenben megtaláljuk a szóba jöhető lehetőségeket.

Egyébként olvastam az arany szabályokat, amit szerintem rengetegen nem tartanak be itt gondolok az óvszerre.

De akkor ezek szerint nem a semmiért mondják, mert Te magad is tapasztaltad a kellemetlen oldalát.

Akkor semmiképpen sem hagyhatjuk ki, mert ha már rám néz a hüvelygomba bármely fajtája, már elő is jönnek a kellemetlen tünetek, mellesleg a férjem ha bármilyen végbél fertőzést összeszed tőlem, és nála esetleg nem okoz panaszt, de nálam már egy következő "hagyományos" szex alkalmával tuti jelentkezne, sőt már akkor is nem csak következőleg.

2012. dec. 16. 09:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!