Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok, van barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves vagyok, van barátnőm és én úgymond sokat fogdosom, de ő nagyon ritkán, és nem tudom miért pedig szeretjük egymást és már 1 éve eggyüt vagyunk, és ezt én hiányolom. Hogy tudnám neki megmondani hogy nekem kell ez a "fogdosás"?

Figyelt kérdés
2008. máj. 27. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Hát csak egy tipp: Ha pl az utcán mentek vezesd a farzsebed felé a kezét, sok fiatal jár ugy hogy a lány keze a srác seggénél van, vagy amikor egymás mellett ültök vezesd a kezét oda ahova akarod. Lehet h majd egyszer ráfog kérdezni h ezt mért csinálod mond meg neki hogy miért, de az is lehet hogy később már magától fog fogdosni. Ha belegondolok én se nagyon fogdosom ezeken kívül a barátom. Pontosan mire gondoltál? Mondjuk barátom az utca kellős közepén képes elkezdeni gyúrni a melleimet... Na mindegy
2008. máj. 27. 21:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Háát, arra hogy pl ha ülünk egy padon, és beszélgetünk nekem a kezem a derekán van vagy a seggen és simogaton de ő meg csak mintha félne, és odateszi néha de akkor is egy helyben van a keze.
2008. máj. 27. 21:45
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

Nem kell feltétlenül megmondanod.

Miután te már eleget simogattad, simán megfoghatod a kezét, és szépen odateheted magadon valahová. Utána se engedd el, hanem finoman tartsd rajta a kezed az övén.

Ha elveszi, akkor ne erőszakoskodj, hanem csókold meg a kezét (valahol), utána öleld meg őt.

Ilyenkor mondhatod el neki, hogy ezt te szeretnéd, és megkérdezheted, hogy milyen problémája van vele.

De szereintem max. az lesz, hogy tétovázik, ha te odateszed a kezét valahova. Ha így van, adj neki egy kis időt - és, ha sokáig nem mer megmozdulni, akkor mozgasd te a kezét kicsit.

2008. máj. 27. 21:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, a válaszokért. Van msn etek ? xD
2008. máj. 27. 21:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Kezdd mondjuk a szoktatást az arcodnál. A nők imádják a barátjuk arcát simogatni. Utána nyak, mellkas, aztán már megtalálja a fonalat, biztos vagyok benne. :)
2008. máj. 27. 23:59
 6/10 A kérdező kommentje:
14 évesen egyáltalán nem korai ez, a szex igen de ez nem
2008. máj. 28. 12:50
 7/10 anonim válasza:
80%
szerintem fel a lany..o is szeretne teged fogdosni de nem tudja mit es hogyan tegyen...esetleg attolis fel hogy te mit szolnal hozza...
2008. máj. 28. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:
81%
Először én is így voltam, aztán 1re jobban belejöttem:) szégyenlős, és még fél tőle..
2008. máj. 28. 22:23
 9/10 anonim válasza:
Hát simogazsd sokszor utánna talán megszokja!mindig lejjebb!ha ez sem segít akkor talán nem akarja vagy fél.
2008. jún. 9. 16:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Keress olyan helyet, ahol tuti nem látnak titeket, ahol nincs nagy mozgás, és tudjátok hogy valóban kettesben is lesztek, és beszélgess vele, mond hogy fiú vagy, és beindulsz ettől, majd vezesd a kezét oda, és közben nézz a szemébe is, és mondogasd neki hogy ebben semmi rossz nincs, meg úgysem lát senki titeket, meg nem mondod el ezt másnak és a pasija vagy, szal nincs mitől félnie, és hogy ő az első, aki ezt megteheti/tehetné.

Már csak elsőbségből és kiváncsiságból is megfogja neked ott.... nem a fenekedre gondoltam most :D

és becézd el azt rendesen, hogy játékosan fogja fel, pl ne úgy hívd hogy bré, vagy gyík, fúrótorony, mert megijedhet, hanem pl. fütyi :)xD

2008. dec. 19. 12:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!