Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tanítsam meg csokolozni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tanítsam meg csokolozni a apsimat ugy hogy ne sértődjön be?

Figyelt kérdés
A pasim nem csokol rosszul csak sajnos az első csoknál rossz élménye volt mivel a csajszi majdnem bekapta az egész száját, igy most nem ad nyelves csokot csak finoman puszilgat. Nem akarom megsérteni de rákellene venni valahogy szavak nélkül hogy csokoljon nyelkvel is
2008. máj. 27. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Amikor csókolóztok próbáld meg te bedugni az ő szájába a nyelved. Ha látja, hogy nem akarod "megenni" őt, akkor viszonozni fogja (remélhetőleg... lehet, hogy nem egyből, hanem egy-két alkalom után)
2008. máj. 27. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak óvatosan!

Csók közben finoman bökdösd meg a nyelveddel.

Ha hagyja, akkor is csak lassan (több csók után) menj beljebb - először inkább felületesen, óvatosan.

Adjál neki sok puszit egyébként is mindenhova és mosolyogjál rá szépen :-)

2008. máj. 27. 21:41
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
azt hiszem elég fiatalok lehettek..
2008. máj. 28. 10:29
 4/8 A kérdező kommentje:
hát azt nem mondanám hogy fiatalok 22 és 24
2008. máj. 28. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:
jesszus..és azóta nem is smárolt???mikor volt az az első csók?kb
2008. máj. 28. 22:25
 6/8 A kérdező kommentje:
nem az hogy nem smárolt csak finoman puszilgat inkább
2008. máj. 29. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem is hasonló van a barátommal.neki nem tom h rossz volt-e az 1. csók bár ahogy elképzelem nem lehetett a legjobb neki...!nah és ő se szeret nekem nyelves puszit adni,mindig úgy kell kikönyörögnöm tőle h lécci lécci úgy szeretném.csomó* volt olyan h próbáltam rávezetni h puszilgattam finoman majd lassan elkezdtem finoman nyalakodni de sok* nem hagyta ami bántott/bánt is néha.1 kivétel van viszont...ha szex előtt vagyunk akkor csinálja akkor tényleg jó is de akkoris látom rajta h csak azért csinálja h engem felizgasson.lehet bennem van a hiba de sztem nem csókolok rosszul és nem is nyálasan.

de 1 ami a lényeg h sztem 1*űen nem szereti csinálni a pasid úgy mint az enyém.most erre akartam kilyukadni:D egyik barátnőm se szereti nyelvesen csak így szolidan.hát mindenki más:)lehet h egyszerűen ő nem szereti csinálni csak puszilgatni.remélem 1 kicsit tudtam segíteni:)

2008. máj. 29. 23:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszike hasznos volt és télleg nálunk is csak szex közben jön rá ez igaz. de hát szeretem igy is és szerintem ez a lényeg csak gondoltam valakinek van tippje
2008. máj. 31. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!