Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Származhat abból valami bajom ha túl tág a hüvelyem?
Figyelt kérdés
Már befér az öklöm, úgy hogy nem fáj meg semmi. Kihathat ez a késöbbi szexuális életemre?2008. máj. 26. 18:02
1/9 anonim 

válasza:

Szűz vagy még? Mert ha igen elég érdekesnek tartom. Amúgy meg ha belegondolsz kifér majd egy gyerek rajta, szóval tágulhat éppen. Ha eléggé benedvesited magad akkor lehet hogy befér a te öklöd, aztán ha más nem nedvesit be eléggé akor lehet a farka sem fér beléd. Ha meg simán ilyen tág vagy, akkor lehet hogy semmit sem fogsz érezni ha beléd raknak egy homvesszőt. Amúgy meg intimtorna! Rugalmasitsd az izmokat és nem lesz gáz.
2/9 anonim 

válasza:

Szerintem intimtornázz, mert ha így hagyod, akkor tényleg nem fogsz érezni semmit a pasid péniszéből.
3/9 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam a késöbbi szexuális életre hogy jelenleg nincs barátom de ha lesz akkor neki nem lesz olyan jó? mert én el tudok menni.
2008. máj. 26. 19:27
4/9 anonim 

válasza:

Nem lesz szerintem bajod belőle, ha te elmész simán, akkor nincs baj:) Pasinak is jó lesz ne aggódj:)
5/9 anonim 

válasza:

Nem minden férfi élvezi a tág lukat. De ott van még a popó, vagy mint mondtuk páran az intimtorna.
6/9 anonim válasza:
Pasi fuggo amugy, valaki ezt szereti, valaki azt. En peldaul mindkettot :P
7/9 anonim válasza:
max egyszerre több fasz is belefér
8/9 anonim 

válasza:

Kimondottan előnyös..Például rengeteget kereshetsz,ha kamion parkolóként hasznosítod.
grr
9/9 anonim 

válasza:

Max annyi bajod lehet belőle, hogy ha terpeszebe állsz, kipotyoghatnak a beleid.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!