Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok mar olyan lanyal egyutt aki menstrualt mikozben szexeltetek?

nekem ha épp megvan, az egyáltalán nem akadály a barátommal... ugyanúgy csináljuk. előtte kiszedem a tampont, a barátom nem is látja. ja, és óvszert használunk hozzá. számára nem undorító. a vér miatt kicsit síkosabb, de egyébként meg ezt ne úgy képzeld el, hogy ömlik a vér közben. van, hogy lesz egy kis vér az óvszeren, van, hogy egyáltalán nem...
mi élvezzünk. de szerintem fontos, hogy ehhez mindenképpen kell óvszert használni. higiénikusabb.
ja, és én menstruációkor sokkal még jobban kívánom:)

Nekem sajnos ilyenkor nem megy...:SNem is tudok annyira felizgulni meg nem is kivánom annyira nem tudom miért de nem.
Am a barátomnak egyáltalán nem jelentene akadályt szval nálunk miattam nem.

Mi úgy voltunk vele hogy inkább nem addig amiíg menstruálok ( titok: én nem zárkoztam el attol hogy legyen akármi is..) szó serint ő sem, csak egyszerüen nyilvánvalo volt..
Én olyankor régebben mindig orálisan elégitettem ki..
aztán telt mult az idö..utna már az volt hogy amikor rámásztam hogy csok aztán egyre lejebb akkor csokolozás közben nyulkált de csak bugyin keresztül..(ha nem teszi meg magátol a barátod akkor sztem simán odateheted a kezét és rávezetheted a dolgokra.sztem benne lessz..)
aztán elértünk most egy olyan szintre hogy nem csak bugyin keresztül ujjaz..(tampon bennt van de nem nyulkál fel csak csiklo..) én meg seggénél nyulkálok(lol.. birja..:D nahjo ugyse tudjátok ki vagyok, ezért leirom..) aztán erre legutobb tulságosan felizgult és kiküldött hogy vegyem ki a tampont és hajrá.. hát volt baleset de törölközöt tettünk magunk alá ugyhogy nem nagy cucc az egész.. és amugy csak pár csepp..
Egyébként jut eszembe.. volt egy olyan megjegyzése még kb fél éve hogy ugy nem csinálná.. hát tessék.. :D
17/L

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!