Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek hogyan van a felsötestetek lóvagló póz alatt?
Figyelt kérdés
Sokat olvastam az oldalon h a lovagló póz nagyon jó az org. eléréséhez. Erre gondoltam: [link]
Mert nekem ez túl mély:S
Nade, ez ugyis müködik ha én ráborulok a párom testére(vezethet org.-hoz)?
2009. aug. 18. 11:06
1/11 anonim 

válasza:

Szia!
Mi mindig ugy csinátuk a párommal hogy ő háton feküdt és pedig "ráültem és nem borultam rá, ügyeltem arra hogy nekem se fájjon és hogy neki is jó legyen amikor te vezuetsz neked jobban kell figyelned :) a lényeg hogy vigyázz hogy ne fájjon neked sem és neki sem :) probáljátok ki hgy mikor a legjobb :) ez a tanácsom
2/11 anonim 

válasza:

nekem úgy sikerül elérni ha ráborulok
3/11 anonim 

válasza:

Eddig összesen kétszer sikerült a hüvelyi egy év alatt, de abból az egyik úgy volt,hogy lovagló és ráborulva. A másik sima misszionárius, csak átfogtam a derekát a lábammal és megemeltem a csípőmet. Szerintem bármilyen pózban el lehet érni,ha valaki szerencsés, és könnyen megy a hüvelyi.
4/11 A kérdező kommentje:
Mi számít könnyünek?
Pl ha ujjaz és pár perc alatt pisilési inegerem lesz?
2009. aug. 18. 12:19
5/11 anonim válasza:
Mi úgy szoktuk a barátommal csinálni a lovagló póznál, hogy megfogom mind két kezét és egy kicsit tart! úgy a legjobb...vagy ha rátámaszkodok a vállára...
6/11 anonim 

válasza:

A pisilési inger még nem orgazmus. Az számít könnyűnek,hogy pl elkezdődik az aktus, és a nő hamar elmegy. Meg mondjuk minden alkalommal, esetleg többször is. És minden pózban. Na annak könnyen megy. De ez nagyon-nagyon ritka aki ennyire szerencsés. Én pl. örülök,ha néha összejön.
7/11 anonim 

válasza:

8/11 anonim 

válasza:

Ezer bocsánat én egy szerencsésebb alkat vagyok az eddigi válaszok alapján! Van hogy én is ráborulok vagy a mellkasán támaszkodok! De a legjobb ( legalábbis nekem) ha nem térden vagyok hanem inkább gugolok ő felhúzza a lábát egy kicsit és azon támaszkodok! Ez a póz igen nagy szabadságot ad mind abban hogy milyen mélységig hatol, mind abban, hogy milyen szögben! Így sokkal nagyobb a variálhatóság, mert így is előre tudsz hajolni csak nem a mellkasára hanem a két lábad közé! Illetve lehet hátra is dőlni kinek mi tetszik! Én ezzel a pózzal rekord sebességgel jutok el az orgazmusig! Próbáld ki hátha beválik neked is! Nem mellékes, hogy a párodnak meglepő rálátás nyílik a dolgok menetére, meg ő is rendkívül fogja élvezni! Remélem segítettem! És komolyan várok itt valami visszajelzést! 23/L
9/11 anonim 

válasza:

hm hát mikor hogy, mindenhogy jó,de jobb ha ráborulok,mert ugy tudom a nyakát harapdálni közben :) először nekem is fájt ha nem borultam rá,pedig akkor kisméretű barátom volt,most jóval nagyobb ott lent a mostani párom és sehogyse fáj :) szerintem idő kérdése meg hogy mennyire vagy felizgulva
10/11 anonim 

válasza:

Nekem döntve van, vagyis úgy, hogy pl. közben tudok csókolózni a barátommal, ezért általában ő "dolgozik" alattam. :D Az egyenes tartás nem épp a kellemes kategória lovagló pózban nekem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!