Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odin777 kérdése:
A tizenévesek tényleg perverzebbek a most huszonévesektől?
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 19:07
1/8 anonim 

válasza:

jah.... bocs ha nem túl szolidan fogalmazok de kis sz*rcsimbókok aki csak a szexre gondolnak meg a f*szverésre:D és máson se jár az agyuk:D úgymond "nem élték még ki magukat...:D
2/8 anonim 

válasza:

vegyél pl nak engem <3recska<3 :D
3/8 A kérdező kommentje:
nem !
fedi a valóságot , és megértem mert amúgy a csajok mondják h amiatt nem válaszolnak mert napi 30 perverz levelük van.. pff
2009. aug. 17. 19:16
4/8 A kérdező kommentje:
negatív példának szivesen :D
2009. aug. 17. 19:17
5/8 anonim 

válasza:

a kornyezetemben mind a tinik, mind a 20as eveikben jarok vagy minden este massal fekszenek ossze vagy alkoholistak, de a tinik inkabb perverzebbek. hova fajultunk o jesszusom :(
17/F
6/8 anonim 

válasza:

Szerintem is a tinik a perverzebbek, hisz őket még eléggé hajtja a kíváncsiság, de majd kinőnek(növünk) belőle ;)
Egyébként az én társasági körömben nem mindenki perverz, sokan vannak akiknek teljesen normális a felfogásuk, vagy épp elítélik a maszturbációt, orális szexet. Én sem vagyok perverz, de konzervatív sem, szóval normális kategóriába sorolom magam. 17/L
7/8 anonim 

válasza:

Most akkor mi is a perverz? Én huszonéves lány vagyok! Szeretem az orális szexet oda-vissza, a párommal análisan is szeretkezünk néha, szeretem ha húzza a hajam, fogja a nyakam, vagy mondja, hogy gyerünk kislány élvezd, esetleg elfenekel. Na most nem tudom ez már pervez kategória-e? Vagy a mostani tizenévesek durvábbak? Bár ha jól meggondolom ezeket a dolgokat én mind a tizenéves éveim végén kezdtem imádni! Szóval el lehet dönteni kedves kérdező a válaszom alapján! 23/L
8/8 anonim válasza:
Nekem van pár ismerősöm (tizenévesek) és tök alap hogy kinyalják a csajt meg leszopatják magukat.. OMG! mondjuk ha jobban belegondolok ez tök ok
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!