Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet eljuttatni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet eljuttatni egy not olyan szintu orgazmushoz hogy ejakuláljon?

Figyelt kérdés
mert az nem eleg hogy jo aktiv vagyok szoval hogy nyomom mint allat stb ...
2009. aug. 17. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem izgasd fel ugy h vadul megujjazod és közben nylod neki.. és mikor felizgult tedd be neki rendesen és amig el nem élvez addig nyomd neki de nagyon nagyon gyorsan.. nekem igy sikerült a barátnömnél:D
2009. aug. 17. 18:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a nőknek csak kisebb része képes erre a spriccelő punci effektusra. ;) Van aki orgazmusra sem képes a nők közül, van aki képes rá és egy kisebb részük úgy képes rá, hogy spriccel a puncijuk. :P
2009. aug. 17. 23:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem szokott lenni "spriccelőr orgazmusom" .MOndjuk szex közbe még nem sikerült spriccelni,nálunk csak az ujjazás és a nyalás kombinációja sikeres ilyen szempontból.És azis csak akkor ha belül egy pontot nyom erősen a párom és közben nyal.

17/L

2009. aug. 18. 00:25
 4/4 anonim válasza:
Ezt hívják G-pontnak. Google a barátod.
2009. aug. 18. 01:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!