Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a nagymamám ismerősét egy kiadós lompos kényeztetésre?
Elég nagy köztünk a korkülönbség ,mert én 19 vagyok , ő meg 61,de annyira ég bennem a vágy ,hogy becserkészhessem. Nem tudok mit kezdeni magammal , állandóan rágondolok. Milyen témákat szeretnek az öreglányok? Miről beszélgethetnénk? Bejöhet neki egy ilyen fiatal ,mint én? Vajon ,hogy állhat a szexhez , kívánja még?
Lehet gerontofil vagyok ,de nem szégyellem és nem is érdekel...Hasznos válaszokat várok!

Te jó ég!! Amúgy állj elé és mondd meg neki a frankót. Bár sztem elhajt a francba...Lol XD XD XD
Nem hiszem hogy egy ilyen öreg nő leállna egy 19 évessel...gondolj bele,az ő idejében még más világ volt,nem így nevelték,ezért kizárt hogy belemenjen.Lehet hogy döbbenetében megáll benne az ütő.Csak óvatosan!

1,2: Igen ,ez is benne van a pakliban:(
3: Nem az aszott testekről van szó ,hanem van valami őrjítő szexuális kisugárzása ,ami megbolondít engem...
4: Köszönöm a választ ,majd próbálkozok:)
5: Menjél inkább sétálni,hallod!
6: Mert a nagymamámhoz nincs gusztusom ,remélem megérted.

2,3 vagyok: aha,értem.Ezek szerint nem általánosságban buksz az idősekre,hanem konkrétan erre az egyre? Jó,mondjuk lehet, hogy nem feltétlenül aszott,ezek szerint jól tartja magát? De könyörgöm,42 év az rengeteg!
Tényleg ennyire szexy a "nagymami"? Mondjuk minden attól függ,hogy milyen beállítottságú.Ha vallásos,templomba járó,akkor felejtsd el.Meg kéne tudakolni.Mert az égő lenne abban az esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!