Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19 eves fiu vagyok. A maszturbalas utan termekeny
vagyok-e?
Ezt hogy érted? Ha maszturbálás után szexelsz védekezés nélkül, hogy teherbeesik-e a lány? Én így értelmezem! Igen termékeny vagy, nem fogysz ki, ha erre célzol!
2008. máj. 26. 10:53
2/10 A kérdező kommentje:
Igen erre celoztam tehat ha maszturbalok utana meg nyugodtan teherbe ejthetek egy lanyt vedekezes nelkul?
Szia! Persze, hiszen a kisfickók újratermelődnek :-) Ez nem jó módja a védekezésnek!
2008. máj. 26. 11:02
4/10 A kérdező kommentje:
De a kisfickok rokton ujratermelodnek? vagy van egy bizonyos ido aminek elkell telnie? mert ugy olvastam hogy maszturbalas utan asszen 24 orat nem termekenyek.. vannak de nem jok semmire.. es errol szeretnek megbizonyosodni..
jó nem kell mindent elhinni, amit olvasol ;)
de ilyen sjaát kitalálású módszerekkel ne védekezzetek emberek KÖNYÖRGÖM!
rengeteg ismert és bevált módszer létezik, ne sajnáld a pénzt/energiát, mert jobb mint vmi gyerek/betegség később
2008. máj. 26. 11:13
6/10 A kérdező kommentje:
Sajnalja a fene..:(( egy egyszeri alkalom volt es szeretnek mar megnyugodni hogy nem lessz babam..:P leirom mit csinaltam valaki irja mar meg hogy megnyugodhatok.. MAsztizas utan szeretkeztem a baratnommel, neki aznap jart le a menstrualas es nem elveztem bele hasznaltam a kopik kikapom modszert csak olvastam hogy az meg nem eleg mert a nedvesedes kozbe is johet par csepp ondo es ezek utan lehet babam vagy nem??
Ha a barátnődnek akkor múlt el a mensije, akkor nagyon kicsi az esély, hogy teherbe esett. És attól is csökken az esélye, hogy az előváladékból eshetett csak teherbe. Szóval szerintem nem lesz terhes, de többet ilyet ne csináljatok! Legyen eszetek! :P
2008. máj. 26. 11:27
Itt még azért az is kérdés, hogy mennyi idő telt el a maszturbálás után... Mármint amennyiben a maszturbálást követően azonnal szeretkeztetek (azaz maradt ondó a hímvessződön), akkor ugye nem kellett "köpni", mert már "köptél" egyszer, és a maradékot beledolgozhattad a barátnődbe.
Ha telt el idő a két aktus között, akkor az már terméketlen.
Amúgy ahogy előttem is mondták, nagyon kicsi az esély, hogy azon a napon teherbe essen. De máskor ne így védekezz. És ne higyj az urban legendeknek!
Egy ejakulációval nem ürül ki az összes sperma. Sőt kettő-hárommal sem...
2008. máj. 26. 11:42
9/10 A kérdező kommentje:
Nem azonnal szeretkeztunk hanem ugy ejjel 3 fele volt a maszturbacio es reggel 8 fele szeretkeztunk de ekozben vc en is voltam tehat a csoben ijenkor ugyebar nem maradt semmi.. kosz a valaszokat az meg hoza tartozik hogy reggel nem volt verzese mar de del fele megint megjott ez ugye nem lehet gond akko? sot.. vegulis meg mindig mentrualt csak nem vettuk eszre.. akkor jo a hejzetem?:P
A férfi hereje állandóan termeli a spermat!Életed végéig termékeny vagy!Jól gondold meg,hogy gyereket akarsz-e csinálni?!
2022. dec. 22. 13:02