Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak dolgok, amiket annak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak dolgok, amiket annak ellenére hogy igen szeretem nem tudok megtenni. Mi lehet velem a probléma?

Figyelt kérdés
18 éves csaj vagyok, 4 honapja vagy egy igen komolynak igérkezö kapcsolatom! Eszméletlen módón szeretem a srácot...de szexuális problémáim vannak! Ö az elsö akivel komoly szexuális kapcsolatban élet, de vannak dolgok amiket annak ellenére hogy igen szeretem nem tudok megtenni..pl orális szexen belül akarja hogy a számba mehessen el de eccerüen nem tudom magam rávanni..vagy pl nagyon nem szeretem ha pozokat akar variálni...vagy ha nem eccerü modon szeretne nyalni...ilyen aproságok...miért nem teszek meg neki mindent holott ez lenne az alap? sokat gondolkoztam nagyon szeretem szal ezt neis mondjátok hogy nem, de eccerüen ezek az aproságok nem mennek...mi lehet a baj?
2008. máj. 26. 07:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az van, hogy majd szépen lassan jön minden magától! Igaz, valaki már előbb megtesz ilyesmi dolgokat a kapcsolatában, de hát ugye nem vagyunk egyformák! Lehet, hogy csak időse van szükséged! Amúgy azt veszem ki a szavaidból, hogy a fiú is szeretne a kedvedbe járni! Talán majd ez meghozza a kedvedet, már ha engeded neki, hogy kényeztessen! Én azt tanácsolom, hogy próbáld meg élvezni, amit csinál! És szépen kialakul a kölcsönösség is! Ezek nagyon jó dolgok, szóval szerintem ne zárkózz el tőle!
2008. máj. 26. 08:10
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem haladjatok szép fokozatosan !! a szádba elmenést mondjuk lehet úgy csinálni az elején nem rögtön lenyeled hanem csak ízlelgeted ha meg nem tetszik akkor köpd ki semmi olyanra ne vedd rá magad amire még nem vagy felkészülve :) csak szép lassan haladjatok :) a pózoknál meg ha te nem akarod h nagyon variálja őket akkor ne enged bár azért a te helyedbe kipróbálnám :) de lehet h valami lelki problémád van !! remélem tudtam valamit segíteni :) de én a te helyedbe kicsit jobban ráhangolodnék a szexre mert azért vannak nagyon jó pózok vagy nézz utána h te mit próbálnál ki szívesen nézegess képeket a pasid biztos nem fogja visszautasítani ha elmondod neki h szeretnéd :) sok szerencsét neked :)
2008. máj. 26. 08:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Kb 2éve én se engedtem meg az akkori barátomnak hogy a számba élvezzen el, utáltam ha különféle pózokat akart velem csináltatni. Zavarba voltam, cikinek éreztem dolgokat... Aztán valahogy megváltoztam. Mostmár nincsenek ilyen gondjaim. Nekem az volt a fontos h ne erőltesse a barátom mert akkor annál jobban nem akartam. Otthon gondolkodtam rajtuk, az ilyesmi dolgokon, és valahogy szépen lassan, időről időre rávettem magam ezekre a dolgokra. A kérdésedre válaszolva, nincs veled semmi gond. Ő az első neked, te még maradnál az egyszerűbb dolgoknál, nem vagy még "rutinos". Ez nem baj, próbáld barátodnak is elmondani hogy neked ez még kicsit gyors, és hogy ne erőltesse, majd te tudod hogy mikor vagy "felkészülve" ezekre.
2008. máj. 26. 08:26
 4/4 anonim ***** válasza:
én csak azt tanácsolom, hogy azt csináld, ami neked jó. ha nem akarod, h a szádba élvezzen, ne tegye, hátha elhánynád magad. ha el kell jönnie annak az időnek, úgyis eljön, de ezt érezni fogod.
2008. máj. 26. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!