Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok is maszturbálnak, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok is maszturbálnak, ha igen akkor kb hány éves koruktól?

Figyelt kérdés
2008. máj. 26. 05:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan csaj, aki nem csinálja, vagy nem csinálta, olyan van, aki nem vallja be. Ezt hidd el.

Én is olyan 10 éves koromban vettem észre ezt a képességemet :D, de nem tudtam mi az, csak úgy hívtam: "A jó érzés". :)

2008. máj. 26. 20:08
 12/24 anonim ***** válasza:

több mint egy éve nem vagyok szűz, elötte is csak éppen kiprobáltam és most sem érzem hiányát, főleg h van barátom

sok lány tényleg nem érzi szükségét a maszturbálásnak, nem pedig csak nem vallja be, nem rossz dolog, megismered a saját tested és ha ismered magad a párodnak tudsz segiteni h kényeztetni tudjon,de tény van aki nem érzi szükségét

amúgy miért van h a fiúk kérdezgetik a lányokat "szoktál maszturbálni?" nem mindegy nekik?

2008. máj. 26. 22:31
 13/24 A kérdező kommentje:
Hat nem mindegy a fiuknak, mert kivancsiak vagyunk, es koszonom az oszintesegeteket !
2008. máj. 26. 22:33
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is a masztizók táborába tartozom, van barátom, de mellette is csinálom olykor- elvégre nem mindig lehet pont kéznél, amikor rámjön az orgazmushiány... szóval én is szoktam, kb 10-11 éves korom óta. Még az egy érdekes dolog, hogy ki, hogyan jött rá, hogy ez milyen jó... ? :)

Sztem ez vérmérséklettől függ, meg talán neveltetéstől is, hogy ki mennyit csinálja. Na, megyek is, dolgom van ;)

2008. máj. 26. 22:39
 15/24 anonim válasza:
21%
mi az a maszturbacio?? olyankor mit csinalnak?? egy lany
2008. máj. 29. 14:54
 16/24 A kérdező kommentje:
a kicsi ujjat felnyomja a kicsi puncijaba, vagy eleg, ha kivulrol simogatja a nemiszervet...
2008. máj. 29. 20:33
 17/24 anonim válasza:
En 12 evesen kezdtem,de szerintem nincs vele semmi gond...:D
2010. jan. 4. 16:31
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Én 12 évesen kezdtem el és kb. fél éve csinálom persze szűz vok XDDDD csak csiklót izgatok de jó érzés és szerintem nagyonsok lány is csinálja csak szégyellik bevallani pedig szégyelnivaló nincs benne. Felfedezzük a testünket így évek múltán ha odakerül a sor a sex is jobb lehet hisz tudjuk majd mi a jó nekünk és ha megkérjük a párunkat hogy próbálja meg így csinálni élvezetessebb lesz az együttlét.
2010. febr. 15. 19:34
 19/24 anonim válasza:
én 10 éves koromban kezdtem,otthon ultem a fotelban és csak úgy jott..az egyikbaratnom 5 eves koraban,azt mondta h a egy pronofilmben látta
2010. márc. 6. 01:05
 20/24 anonim válasza:
100%

kb. 10-11 éves korom óta.:)

14/L

2010. nov. 7. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!