Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom miért megy el 5...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom miért megy el 5 perc (! ) előtt már 2-3 hónapja?

Figyelt kérdés
2-3 hónapja, mindíg mikor szexelünk, még kb el sem kezdjük és ő már elmegy. 17 éves, és együtt vesztettük el 7 hónapja. eleinte 1 vagy másfél óráig csináltuk.. Mit tehetünk ez ellen?
2009. aug. 16. 22:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
32%
Mert béna, és olyan kisfiú még h kínjába eldurran.
2009. aug. 16. 22:08
 2/15 anonim ***** válasza:
39%
Ilyen nekem is volt!(fiú vagyok) Utánna olvastam és sok minden lehet az oka gyuladdás meg ilyenek........aztán meg már lehet az is baj hogy azon izgul hogy ne menjen el de akkor meg azért!Nekem elmult
2009. aug. 16. 22:09
 3/15 anonim ***** válasza:
Jézusom ezt az idióta választ, hogy gyulladás meg ilyenek. Azért durran el hamar mert még GYEREK, nem érett a szexhez!
2009. aug. 16. 22:11
 4/15 A kérdező kommentje:
és ráadásul a mi előjátékunk nem több mint hogy addig simogatjuk egymást ameddig nem vagyok nedves, meg ameddig nem áll neki, aztán egyből, hogy tovább tartson..
2009. aug. 16. 22:12
 5/15 anonim ***** válasza:
én is fiú vagyok és nekem is volt egy ien pár hónapos problémám utáéna olvastam a dokihoz is elmentem és azt mondta hogy a fáradtság miatt illetve hogy azon stresszelem magam hogy ne menjek el...elmúlt:D
2009. aug. 16. 22:12
 6/15 A kérdező kommentje:
és azelőtt akkor miért bírta órákig?
2009. aug. 16. 22:13
 7/15 anonim ***** válasza:
Próbáld meg te is izgatni őt és ő is tovább, az nem megoldás hogy gyors előjáték. Az orál jót tesz ilyen téren a férfinak, de ha nem szoktatok ilyet csinálni akkor bocsi. Nem idegeskedik valamin mostanában?, mert a stressz is kihat az ilyesmire, de nem tart örökké ez a gond, nyugi!
2009. aug. 16. 22:25
 8/15 anonim ***** válasza:
Azért megy el 5perc előtt, mert sürgős dolga van!
2009. aug. 16. 22:28
 9/15 anonim ***** válasza:
az én barátom már két és fél éve ilyen..néha összejön egy-két 10-15 perces, de ez nagyon ritka.
2009. aug. 16. 22:37
 10/15 anonim ***** válasza:
sztem ienkor soakt számít az előjáték bizonyos fokig ha esetleg az ujjától vagy a nyelvétől is elmész már az előjáték sornáű akkor ki vagy elégülve...picit..és ienkor talán már nem stresszeli amgát annyira és tovább fogja bírni...saját tapasztalat
2009. aug. 16. 23:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!