Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Körülmetélt vagy természetes? Melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Mielőtt még nekemtámaddnátok CSAK kíváncsiságról van szó, amugy jómagam is lány vagyok 26 éves.
Volt pár pasim már de a mostani kapcsolatom az első ahol a kedvesem pénisze körül van metélve (nem vallási okokból) és megmondom őszintén nekem rettentően tetszik. :)
Ki hogy van ezzel? Nektek mi jön be, ha már ilyet is olyat is láttatok?
2009. aug. 16. 19:52
1/4 anonim 

válasza:

Szerintem mind1 csak használni tudja :D
de jobban néz ki a körülmetélt.
3/4 anonim 

válasza:

Csak a körülmetélt ! A piros-pöttyös nem az igazi :-)
4/4 anonim 

válasza:

Jajj, és még mondják hogy a kedves lányok milyen szemérmesek. Aztán még ezt is kibeszélik rólunk :-)
Fiu
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!