Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha a bnőm már nagyon nedves meg minden akkor is eléggé nehezen és lassan sikerül bedugnom neki? Nem kicsi nekem. Lehet ahhoz is köze van?
Figyelt kérdés
Aki volt már ilyen helyzetben az irjon olyan pózokat is amik könnyebbé tehetik a "dolgom" és amik eddig beváltak nektek.
18/F
2009. aug. 16. 18:10
1/6 anonim 

válasza:

hova az istenbe sietsz? ez nem szexfilm, hogy durr bele!
2/6 anonim 

válasza:

Voltam már úgy, hogy a testem akarta és én még vágytam izgatásra. Sajnos olyan pózt nem tudok írni neked mi megkönnyítené a dolgod. Ilyenkor nekem mindig fájt és később volt még jobb.
3/6 anonim 

válasza:

a barátnőd lazuljon be egy kicsit. ha háton fekszik, és kicsit megemeli a medencéjét, és úgy lazít a hüvelyén, akkor tágabbá válhat.
4/6 anonim válasza:
Használjatok síkosítót, a fiúnak se árt néha...Nálunk is így van h van mikor nedves vagyok de nehezen fér be, mert ugye a fiúk fütyköse száraz kívül:)
5/6 anonim 

válasza:

nézd előfordulhat hogy nedves de attól még a hüvelye nincs kitágulva:D azért emgy bele nehezen ráadásul az sztem elég kellemetlen érzést is nyújt kényeztesd inkább a durr bele helyett:D pl ujjal:D
6/6 anonim 

válasza:

Hát, figyelj: az úgy van, hogy tökmind1 mekkora farkad van, ha be nemtudod nyomni, akkor az a probléma hogy a lány stresszel, és ha mondjuk mondod neki vagy látja h vlmi nem frankó, akkor végképp elkezd stresszelni és ilyenkor összehúzódik neki. Esetleg előtte kényeztesd egy kicsit: nyald meg a nyakát, nyald végig a testét, a lábai közt, és utána amikor már érzed h minden tökéletes és meg van neki duzzadva, akkor kezdheted, és mond neki h lazuljon el. És végül, fontos a szemkontaktus, attól kicsit lenyugszik.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!