Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj van a farkammal/velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj van a farkammal/velem?

Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy egy aktus alatt (20-30 perc, vagy annál több) körülbelül 8-10-12 alkalommal sült el. Ez normális?
2009. aug. 16. 17:58
 1/10 anonim válasza:
Attól függ, mióta gyűjtötted... XD
2009. aug. 16. 17:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Kamu... 20/F
2009. aug. 16. 18:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Függ attól, igen, hogy elötte mennyi idővel volt az utolsó alkalom, meg attól, hogy mennyire voltál felizgulva. De ezek szerint nagyon jó volt a csaj :-DD
2009. aug. 16. 18:04
 4/10 anonim ***** válasza:
1 hétig nem voltam itthon, mégis csak egyszer lőttem 30 perc alatt, utána meg......
2009. aug. 16. 18:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Meg van az a dolog, hogy késleltetés. Azt is kéne csinálni? Egyszer próbáltam, hogy pont akkor amikor elsülne picit pihenek, és utána meg már fájt a farkam:S
2009. aug. 16. 18:17
 6/10 anonim ***** válasza:
az azért van mert túl vadul csinálod . nekemis fáj ha túl sokáig, és vadul. fél óra már untig elég ... és te meg ne verd ennyire a farkad szerintem mert abban biztos vagyok hogy már az első néhány percben elsültél , aminek gyorstüzelés lesz a vége !
2009. aug. 16. 18:21
 7/10 anonim ***** válasza:
agybaj nagybaj
2009. aug. 16. 23:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Azt hittem hogy 20-30 centi vagy :D az sose baj
2009. aug. 17. 09:41
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem az csak én megszoktam, hogy mindig "sietni kell". mert ha a szülei elmennek van hogy 2 órával előbb jönnek haza. Hozzánk meg nem vihetem, mert a kocka bátyám rohadtul zavarna...
2009. aug. 17. 17:05
 10/10 anonim válasza:
Nos szerintem ez csak akkor gond ha a csajt zavarja. Ha nem zavarja akkor téged se zavarjon! :) Tudod minden ember más és vannak ilyen emberek akik pont ebben cipőbenjárnak. Sőt van aki 7 perc alatt enyiszer elsül, de ezt nem nagyon lehet megváltoztatni el kell fogadni és kész!
2009. aug. 18. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!