Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mert ezt "cikinek"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mert ezt "cikinek" kellemetlennek érzem.

Figyelt kérdés

szóval barátnőm és én is szüzek vagyunk

petting, ujjazás, benyúlt a gatyámba és elkezdte verni a péniszem és én pedig kb 10 perc alatt elmentem (későn szóltam h állj)

ja és van egy második kérdés is:

utána fáj egy kicsit az egész szerszámom (nem annyira hogy bárkinek is szólnom kéne) lehet hogy jobban szorította egy kicsivel mint kellett volna? (ez a fájdalom már elmúlt)

2009. aug. 16. 09:57
 1/8 A kérdező kommentje:
kor:18
2009. aug. 16. 09:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Az hogy későn szóltál és elmentél előfordulhat mással is, mi van akkor? Szval az első kérdést nem értem. Fájni meg azért fáj, mert szárazon verte, be kell kenni a kupakot valamivel vagy megnyálazni és úgy csinálja, nem fog fájni közbe sem és utána sem.
2009. aug. 16. 10:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez volt a problémám. A barátnőm erősen szorította a farkam és úgy verte, nekem is fájt utána, és 2 percenként jártam hugyozni, de kb 4-5 óra után elmúlt. Semmi bajod nincs, csak máskor kérd meg, hogy picit "gyengédebben" verje, vagy maradjatok az egyszerű közösülésnél.
2009. aug. 16. 10:07
 4/8 escrogar ***** válasza:
semmi köze ahhoz, hogy erősen szorítja, valószínűleg a prosztata fájt, főleg, ha gyakran kellett pisilned, és ez a fájdalom sugárzott át a péniszre. ez teljesen természetes, és magától elmúlik a fájdalom, viszont igen zavaró...
2009. aug. 16. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Igazából a kérdést nem értem:hol itt a probléma?Ja és igen előttem szólónak igaza van:nyálazza be picit legalább és csak érzéssel...
2009. aug. 16. 13:42
 6/8 A kérdező kommentje:

a probléma a 10 perccel van...

de mind1 köszönöm a válaszokat és hasonló tapasztalatokat/válaszokat szívesen fogadok

2009. aug. 16. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:
ha célirányosan veri a farkad, akkor hamar elmész, ebben nincsen semmi meglepő. szexnél ezmajd máshogy lesz. vagy mond meg neki, h néha kicsit csinálja lassabban, néha csak simogassa, ilyenek. csinálja változatosan, ésígy tovább fog tartani.
2009. aug. 16. 15:03
 8/8 anonim ***** válasza:
az, hogy hamar elmentél, az nem probléma. A fájdalom nekem is volt egy darabig, aztán megbeszéltük, hogy kicsit enyhébben, és azóta nagyon jó.
2009. aug. 16. 18:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!