Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Zavarja-e a nőket a körülmetél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarja-e a nőket a körülmetélt szerszám?

Figyelt kérdés
Csak mert olvastam olyat, hogy van akinek tetszik, mert higiénikusabb, aztán van akinek nem. Egyébként nem azért vagyok metszettfaszú, mert zsidó vagyok.
2009. aug. 15. 23:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
Egyáltalán nem zavaró.Sőt...
2009. aug. 16. 15:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Azt tudtátok,hogy az olyan országokban,ahol a férfiakat körülmetélik ott kevesebb nőnek van petefészek,és méhnyakrákja?
2009. aug. 16. 15:33
 13/17 anonim ***** válasza:

Ennyi erőből kérdezhetném én is, hogy nem vágatná mindenki kopaszra a fejét?

Hogy miért?

Mert az higiénikusabb.

A haj azért van, mert véd.

Nyilván a fitymának is hasonló a szerepe.

Az már rendellenes, ha valaki nem tudja hátra húzni, de ezen lehet segíteni, nem feltétlen körülmetéléssel.

Vetessük ki az egyik vesét, el vagyunk eggyel is.

2009. aug. 18. 19:00
 14/17 anonim válasza:
39%

ja persze, a nemi szorzet is azert van hogy vedjen vegulis, azt sem borotvalod?

szerintem is sokkal higienikusabb egyebkent, a ferjemnek sincs, egyaltalan nem zavar, sot!

2009. aug. 22. 13:39
 15/17 anonim válasza:
93%
Engem nem zavar! Szebb, jobban élvezem a szexet egy körűlmetéltel!
2009. okt. 24. 10:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Hihetetlen, hogy még most is olvasható ez a baromság a nők rákjaival kapcsolatban a körülmetélés kapcsán!

Értsétek már meg, hogy nincs összefüggés, a dánok már rájöttek, hogy az ELŐZŐ vizsgálatok voltak rosszak, hanyagok, a férfiak HIGIÉNIÁJÁN múlik és nem a barbár csonkításon....

Nekem pl megcsinálták és romokban áll a szexuális életem. Csúnya is és nem is higiénikus

2009. dec. 14. 20:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ha folyton a nőket kergeted, bármilyen a szerszám, egy idő után zavarja őket :-)

Amúgy nem.

2009. dec. 29. 12:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!