Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mióta először lefeküdtem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta először lefeküdtem a barátommal, kb. 14 aktuson vagyunk túl, és még mindig fáj. Meddig normális, hogy fáj?

Figyelt kérdés
Behatoláskor, és utána is. Max. ha egy éjszakába belefér több aktus, akkor a 2.-3.-nál már mondjuk jó, de nem mindig fér bele, és a behatolás mindig fáj. :S Pedig elég nedves vagyok, kívánom is.. így meg borzalmas, h még közbe is fáj. Milyen megoldást tudtok?
2008. máj. 25. 13:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A szűzhártya nem esik csak új le, mivel elszakad meg is kell gyógyulnia. Szerintem kicsit hanyagoljátok a szexet egy ideig, ha nem múlik el, akkor irány a nőgyógyesz, nem fog megharapni, nem kell félni tőle.
2008. máj. 25. 13:56
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
használjatok síkosítót! nem szégyen!
2008. máj. 25. 14:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ideje lenne elmenni nődokihoz. Ő hátha tud vmi hatásosabbat mondani. De ha lehet a barátoddal együtt menj majd be hozzá és együtt beszéljetek vele.
2008. máj. 25. 14:45
 4/8 A kérdező kommentje:

Hű, a barátommal. Hát nőgyógyásznál még eleve nem voltam... eddig nem volt semmi baj.

Köszi a válaszokat.

2008. máj. 25. 18:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy 'túl' nagy a barátod hozzád képest. Mármint a hüvelyedhez képest. Előfordulnak ilyenek. De az is lehet, hogy tudat alatt szorongsz az egésztől (pl. terhes leszel, stb), és nem tudod elengedni magad. Valóban ki lehetne próbálni síkosítót. Azonban ha úgy sem megy, lehet, valóban dokit kéne felkeresni. Egybekötve pl. egy rákszűréssel, ami ígyis-úgyis kell, min. évente, és akkor túl vagy rajta:)
2008. máj. 25. 18:19
 6/8 anonim ***** válasza:
54%

Az első válaszadó hülyeséget írt, a szűzhártya elszakad és kész. Begyógyul rövid idő alatt, feltéve, ha szakad. Mert valakié el sem szakad, csak megnyúlik.

Szerintem még mindig görcsös vagy. Akaratlanul is összeszorítod az izmaidat. Próbálj lazítani.

2008. máj. 25. 18:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Te jó ég, ezt még nem hallottam, h van akié csak megnyúlik.... és ha az enyém nem szakadt át, csak megnyúlt, akkor attól fájhat?? Ez legalább reálisnak tűnik. :S
2008. máj. 25. 18:30
 8/8 anonim ***** válasza:
54%

Ötödik válaszadó vagyok.

Nem, attól biztos nem fáj. Megnyúlik alatt azt értem, hogy ruganyossá válik, ergo olyan mintha ott sem lenne. Különben az első aktusnál azé nem szakad el, akinek fodros a széle. Ilyen esetben az is lehet, hogy a szűzhártya csak az első szüléskor tűnik el teljesen.

De szerintem az a gond, hogy hiába érzed úgy, nem tudsz teljesen ellazulni. És ez lehet tudat alatti is (félelem a terhességtől, attól, hogy rátok nyitnak vagy a fájdalomtól is). Általában azoknak fáj az első (és esetleg azt követő) aktus(ok), akik bebeszélik maguknak, hogy fájni fog. Lehet, hogy érdemes lenne kicsit pihentetni a szexet, csak pettingeljetek tovább, és nem árthat, ha felkeresel egy nőgyógyászt, ő is segíthet a panaszaidban. Ilyen jellegű problémával érdemes magánúton elmenni. Nem ingyen van, viszont biztos, hogy figyel rád, és megválaszol minden kérdésedet.

2008. máj. 25. 18:52

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!