Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, hogy bírtátok ki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy bírtátok ki a szexszel 6 vagy több hónapig?

Figyelt kérdés
Mi 2 hónapja együtt vagyok, és már odaadnám magam neki, csak nem tartom helyesnek, ezért nem teszem, de már annyira akarom! Ő is, de mondta, hogy ő sem akarja elsietni. Nektek is nehéz volt kibírni annyi időt?
2009. aug. 15. 18:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
69%

Nekem nem. Mi majdnem 1 évet vártunk az elsővel:)

Nagyon nagyon szerettük egymást (még most is) , sokkal jobban annál mint hogy a szexet tartsuk a legfonotsabbnak.

2009. aug. 15. 18:45
 2/18 anonim ***** válasza:
34%
Miért nem tartod helyesnek? Hát nem tudom, akinek ennyi esze nincsen, hogy ennyi együttlét után is lefeküdjenek az szenvedjen is. Már bocs
 3/18 anonim ***** válasza:
48%
legfontosabbnak, bocsi
 4/18 anonim ***** válasza:
73%
Nem volt nehéz kibírni 9 hónapot amíg biztosak lettünk abban, hogy most akarjuk, mert sok mindent lehet csinálni ami még nem szex de élvezetet okoz. Ha te már most akarod és biztos vagy benne akkor csináld.
2009. aug. 15. 18:48
 5/18 anonim ***** válasza:
71%
Miért lettem lepontozva? Nem értem. Idejön nyavalyogni, de akkor feküdjetek le, nem tiltja senki. Vagy ha nem akkor nem kell siránkozni ennyi!
2009. aug. 15. 18:56
 6/18 anonim válasza:
91%
Mi is már lassan 8 hónapja vagyunk együtt és még nem feküdrünk le. Mondjuk én már szerettem volna, nem is egyszer, de ő nem akarta. Nade majd most... :D Egyébként nem kell elsietni, addig jó, amíg nem az a legfontosabb a kapcsolatban. :)
2009. aug. 15. 19:24
 7/18 anonim válasza:
90%
feküdtünk, bocsi.
2009. aug. 15. 19:24
 8/18 anonim ***** válasza:

sztem ha nem tartod helyesnek, akkor nem ő megfelelő.

ha ő lenne az akkor nemígy gondolkodnákl.

2009. aug. 15. 19:37
 9/18 anonim ***** válasza:
39%
"6 vagy több hónapig"?! :D Pfff... Jó hogy nem megvárjátok vele a nászéjszakát, mint a régi "szép" időkben :D Minek annyit várakozni, sosem fogom megérteni...
2009. aug. 15. 20:03
 10/18 anonim ***** válasza:
36%
Én ezt a 6 hónapos kikötést nem értem... mért pont 6? Ha úgy érzed, hogy szereted, ő is téged, és készen álltok rá (mind lelkileg, mind pedig hogy védekezni is tudni fogtok) akkor tedd meg. De ezeket tisztázd magadban és vele is.
2009. aug. 15. 20:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!