Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt? A bátyám haverja ilyen perverz lenne?
Figyelt kérdés
Én egy 17 éves lány vagyok, van egy 18 éves bátyám, nagyon jóban vagyunk, imádjuk egymást, nem úgy mint a legtöbb testvér pár (jó azért néha összekapunk). Mindig is védett engem a fiúktól, bár eddig csak 1 barátom volt, akivel a mai napig együtt vagyunk. Minden esetre van egy haverja, aki múltkor átjött a bátyámhoz. Mikor épp a konyhában voltak és én is odamentem, hogy igyak valamit, folyton engem bámult, de nem szólt hozzám. A bátyámnak ez valószínűleg nem tűnt fel, meg amúgy is a haverjaival sokkal elfogultabb, mint más idegen srácokkal. Mondtam bátyámnak, hogy most ne jöjjenek be a fürdőbe, mert lezuhanyzom. Miután végeztem, felmentem a szobámba gépezni. Pár órával később, miután elment a haverja elmentem wc-re, és észrevettem, hogy a szennyesláda teteje nincs rendesen lezárva, ahogy általában szokott lenni én meg tisztán emlékeztem, hogy mikor zuhanyozni mentem és bedobtam a szennyesem, akkor rendesen lezártam. Ezért felnyitottam a fedelét, és furcsa mód megtaláltam legfölül a tangámat, amit a zuhanyzás előtt vettem le magamról. Mikor közelebbről megnéztem, láttam, hogy fehér foltok vannak rajta, méghozzá sperma foltok!!!! Nem akartam hinni a szememnek, de ilyen téren már tapasztalt vagyok (többször lefeküdtünk a barátommal)! Egyből a bátyám haverja jutott eszembe! Hogy tehetett ilyet?? Annyira undorító!! De nem merek erről a bátyámnak beszélni, félek hogy reagálna rá... szerintetek felejtsem el? Vagy hogy kéne reagálnom erre?
Bocsi hogy hosszú lett!! A válaszokat előre is köszönöm!
Enyhén perverz a tag. Ha többször nem fordul elő, akkor csak felejtsd el, de ha még egyszer valami hasonlót csinál, muszáj leszel beszélni a bátyáddal.
2009. aug. 15. 18:34
2/11 anonim válasza:
Én nem reagálnék rá,mert akkor tudja,hogy megnézted,és nem mondanám el.Mert hogy minek??
2009. aug. 15. 18:35
3/11 anonim válasza:
szerintem mindenképp mond el a bátyádnak mert ha ilyen elvetemült a haverja a következő lépése lehet durvább lesz
2009. aug. 15. 18:39
4/11 anonim válasza:
Amikor legközelebb ott lesz, rakj egy egércsapdát a szennyestartóba. Ha felüvölt, akkor ugyis lebukik...
2009. aug. 15. 18:39
5/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! nem akarom ilyennel felzaklatni a bátyám, mert ő nagyon bízik a haverjaiban, és nem tudom mit tenne ha ez kiderülne...:S de ha legközelebb átjön a haverja biztos nem tudok a szemébe nézni majd!! na jó nem idegesítem magam ezen, bár úgy tudom nincs gondja a bátyám haverjának a csajozásban, jár bulizni meg ilyenek.. akkor miért volt erre szüksége?? bár igaz régebben is bejöttem sok haverjának, de mivel a bátyám haverjai voltak, ezért egyikkel sem lett semmi, de róla azért ezt nem gondoltam volna...
2009. aug. 15. 18:40
6/11 A kérdező kommentje:
persze ha ez mégegyszer megtörténik, akkor nem hagyom szó nélkül...
2009. aug. 15. 18:42
7/11 anonim válasza:
szerintem kamu kérdés, de ha nem, akkor bocsánat, hogy nem értelmeset válaszoltam.
2009. aug. 15. 18:43
8/11 A kérdező kommentje:
nem kamu kérdés! bár én sem hittem volna, hogy velem ilyen fog történni..
2009. aug. 15. 18:44
9/11 anonim válasza:
Szerintem ez azért volt ,mert hogy bejelentetted ,hogy mész fürdeni...és a kíváncsiság vonzotta...
2009. aug. 15. 20:19
10/11 anonim válasza:
Valszeg nagyon bejössz neki vagy régóta nem volt lánnyal, vagy fantáziált rólad, most komolyan te nem voltál úgy hogy valakire ráizgultál?4 na jó azért nem kellett volna ennyire közevetlenül hogy kiveszi a tangádat, valszeg bele is szagolt, attól meg végképp elszállt az agya aztán beleverte a farkát. De most valljuk már be, melyik pasi nem volt még úgy ezzel, hogy otthon fantáziált valamelyik közeli lányismerőséről, miközben rejszolt? Ez meg tényleg elindítja az ember fantáziáját, ha egy csinos lány bejelenti előtte, hogy elmegy fürdeni, mindjárt megjelent a fantáziájában a meztelen tested ahogy végigcsurog rajta a víz, stb... De én megvártam volna míg hazaérek és ott engedem el magam, szóval csak az volt durva hogy beleengedte magát az egyik legintimebb ruhádba, na most vegyed fel legközelebb jószájízzel mikor a puncidon figyel az amin korábban az ő cucca volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!