Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy izgathatnám fel nagyon? (lent a többi)
banőmmel elterveztük hogy lefekszünk 16évesek vagyunk.
sokszor beszéltünk már így a pettingrészről
de azért még kellene egy két tanács hogy mitől indulna be vagy mi lene jó neki. lécci adjatok ötleteket. köszi
16/f

észer fogod rajta venni, mi esik jól neki.
Hosszú legyen az előjáték, sokat símogasd és gyengéd, nagyon gyengéd legyél.
Az első alaklom inkább esemény, mint amennyire jó. Ha mindekttőtöknek ez az első, akkor nagyon szép emlék lesz majd, ha kedvesek, figyelmesek vagytok egymással és nem vársz tőle rögtön orgazmust.
Sok sikert és nagyon szép élményt kívánok.
Segít a hangulatvilágítás, a gyertyafény, a nyugodt és kényelmes környezet, esetleg halk kellemes zene.
1.válaszolónak inkább nem mondok semmit..
a 2.válaszolónak meg megköszönöm a választ..Igen szerintem szép emlék lesz mindkettőnknek:p
és oda figyelek rá

én nemtom az ilyen kis majmok mint te akik lehurrogják az idősebb tapasztaltabbakat, hogy mit hisztek hogy majd valaki itt részletesen leírja hogyan vidd az örületbe a nődet? Neked kell érezni valóban petting közben hogy mi az amit nagyon szeret és mi az ami nagyon izgatja.
Amíg ennyire tapasztalatlan vagy, addig talán kicsit visszavehetné az arcodból.

Egy klasszikus vicc után szabadon:
vedd el tőle a Barbie babáját, és olyan izgatott lesz, hogy csak na!
Magyarán, az elsőnek maximálisan igaza van!

ahogy elöttem leirták a gyengédségeel megoldhatod. csókolgasd ojan hejeken ahol érzékeny leht, ez lehet a nyaka, a hasa, a melle, a vállai vagy esetleg a gerinc mentén nyald meg hosszan és lassan, utána a gyngéden és ugynaojan lassusággal fujd végig, ha kirázza a hideg akkor nagy a valószinsége h tetszik neki, eközbe ne felejtsd el a kézzel való kontaktust sem! folymatosan simogasd az egyik kezeddel és ha ojan pozicióba vagytok akkor masszirozd a mellét gyngéden (ha beiundul ugyis rávezet h mijen erősséggel szeretné h masszirozd...)
sok sikert
szencsére azon kevesek közé tartozom akiknek rögtön mentde nem értem miért kell leszolni szegény gyereket...nemtudhatja mindenki elsőre hogyan kell ezt jol csinálni
21/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!