Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy izgathatnám fel nagyon?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy izgathatnám fel nagyon? (lent a többi)

Figyelt kérdés

banőmmel elterveztük hogy lefekszünk 16évesek vagyunk.

sokszor beszéltünk már így a pettingrészről

de azért még kellene egy két tanács hogy mitől indulna be vagy mi lene jó neki. lécci adjatok ötleteket. köszi

16/f

2009. aug. 15. 12:06
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Ha ennyire fogalmad sincs róla, akkor hanyagoljátok még egy pár évig inkább. ;)
2009. aug. 15. 12:20
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

észer fogod rajta venni, mi esik jól neki.

Hosszú legyen az előjáték, sokat símogasd és gyengéd, nagyon gyengéd legyél.

Az első alaklom inkább esemény, mint amennyire jó. Ha mindekttőtöknek ez az első, akkor nagyon szép emlék lesz majd, ha kedvesek, figyelmesek vagytok egymással és nem vársz tőle rögtön orgazmust.

Sok sikert és nagyon szép élményt kívánok.

Segít a hangulatvilágítás, a gyertyafény, a nyugodt és kényelmes környezet, esetleg halk kellemes zene.

2009. aug. 15. 12:29
 3/8 A kérdező kommentje:

1.válaszolónak inkább nem mondok semmit..

a 2.válaszolónak meg megköszönöm a választ..Igen szerintem szép emlék lesz mindkettőnknek:p

és oda figyelek rá

2009. aug. 15. 12:32
 4/8 anonim ***** válasza:
igaza van az elsőnek, ez nem sértés, de amíg nem pettingeltetek annyit, hogy megtudd, mi esik jól neki, mire izgul fel, akkor még tényleg maradjatok a pettingnél, aztán utána jöhet a szex.
2009. aug. 15. 12:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

én nemtom az ilyen kis majmok mint te akik lehurrogják az idősebb tapasztaltabbakat, hogy mit hisztek hogy majd valaki itt részletesen leírja hogyan vidd az örületbe a nődet? Neked kell érezni valóban petting közben hogy mi az amit nagyon szeret és mi az ami nagyon izgatja.

Amíg ennyire tapasztalatlan vagy, addig talán kicsit visszavehetné az arcodból.

2009. aug. 15. 13:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Egy klasszikus vicc után szabadon:

vedd el tőle a Barbie babáját, és olyan izgatott lesz, hogy csak na!

Magyarán, az elsőnek maximálisan igaza van!

2009. aug. 15. 13:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem van igazság abban amit mondtak! Szóval ne akarjatok egyból lefeküdni! Petting, csók, simogatás, tapi és hidd el rájössz mi a jó neki! A tutit nem lehet megmondani, mert mi nők nagyon különbözünk! Kísérletezzetek! Jó szórakozást! És most bocs az off-ért de az előttem író egyik tapasztalt róka is csak addig nagylegény amíg nem pirul bele valamibe! Vagy te rögtön ezzel a tudással bújtál ki? Nem hiszem! ja és 23/L voltam
2009. aug. 15. 23:58
 8/8 anonim ***** válasza:

ahogy elöttem leirták a gyengédségeel megoldhatod. csókolgasd ojan hejeken ahol érzékeny leht, ez lehet a nyaka, a hasa, a melle, a vállai vagy esetleg a gerinc mentén nyald meg hosszan és lassan, utána a gyngéden és ugynaojan lassusággal fujd végig, ha kirázza a hideg akkor nagy a valószinsége h tetszik neki, eközbe ne felejtsd el a kézzel való kontaktust sem! folymatosan simogasd az egyik kezeddel és ha ojan pozicióba vagytok akkor masszirozd a mellét gyngéden (ha beiundul ugyis rávezet h mijen erősséggel szeretné h masszirozd...)

sok sikert

szencsére azon kevesek közé tartozom akiknek rögtön mentde nem értem miért kell leszolni szegény gyereket...nemtudhatja mindenki elsőre hogyan kell ezt jol csinálni

21/F

2009. aug. 16. 00:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!