Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet kibírni sex nélkül? (a még tapasztatlanabb korban)
1 éve volt,de én már nem nagyon bírom,és már az őnki elégítés is kevés nekem...
lány 17

Akk én h-h megvagyok szex nélkül 17éve? nekem a hokizás pont elég, míg nemjön csaj.
sztem te r*banc vagy.

Én is 17 éves vagyok, megvagyok 1 éve szex nélkül, az akkori barátommal csináltuk egy párszor, ennyi volt. Tökéletesen jól érzem magam így is, ha kéne, akkor önkielégítés (igen, bármilyen meglepő, egybe írják, és rövid "ő"-vel), ennyi nekem elég.
Ha meg f@szhiányod van, csókoltatlak, 17 évesen jó nagy k*rva lehetsz.

Én spec. 19 éve bírom és egyáltalán nem hiányzik, de még csak kivácsi se vagyok.
19/F

24 éves pasi vagyok, és szűz.
Már nagyon hiányzik, naponta gondolok a szexre. Ha kellene egy időpontot mondanom, hogy meddig birom ki, hogy nem próbálom ki, akkor azt mondom, hogy a köv. két évben már nagyon ki kell próbálnom.
Azt nem bántam meg, hogy 20 éves korom előtt nem feküdtem le csajszival, de azt igen, megbántam, hogy 20 éves korom óta még nem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!