Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon mi van a mai 30-as...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi van a mai 30-as pasikkal, miért nem kívánják a sexet?

Figyelt kérdés

Több,mint két éve élek együtt a párommal.Mondhatni mostanra nincs sexuális életünk,pedig nem impotens.Ha kérdezem mi az oka azt válaszolja pl.,hogy fáradt...stb.

Több ismerősömnek is ez a problémája,egyik pasi se indokolta még igazán meg.Van valakinek magyarázata?

2009. aug. 14. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy a 30-as pasikkal általában van gond. Én 30/F vagyok, egy éve házas, és nálunk is megzuhant kissé az aktivitás a kezdetekhez képest. Azt gyanítom a háttérben, hogy ha egy kapcsolat állandósul, akkor kicsit elveszik az újdonság varázsa, és az ebből fakadó kedvetlenséget/feszültséget könnyebb a "fáradt vagyok" dolog mögé rejteni. Ilyenkor kéne új dolgokat kitalálni, belevinni a szexbe (új pózok, helyszínek, módszerek, stb.), de ez nem könnyű. Nekünk sem sikerült még igazán. Azt vallom, hogy a férfi ösztönszinten még mindig poligám, csak szerencsés esetben el tudja nyomni.

AK

2009. aug. 14. 14:25
 2/7 anonim ***** válasza:
nagybátyám 37 éves és minden nap 2-3x kívánja és csinálja is :D
2009. aug. 14. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts. Egy pasi, függetlenül attól hogy hány éves, milyen fáradt, hány óra van, vagy hol van, kívánja a szexet. Ha nem kívánja akkor valószínűleg máshol megkapja, vagy magának veri ki. Szóval kezdhetsz gyanakodni.
2009. aug. 14. 18:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Az én barátom is 30 éves,és nincs nap,hogy ne szexelnénk :-)

Szóval a kijelentés ebben a formában,nem igaz :-D

2009. aug. 14. 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát nincs nap, óra mikor ne kívánnám a Szexet.

Lehet mert nem kapom meg minden nap?

31/F

barátnot kéne váltanom?

2009. aug. 15. 01:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Tegnap 18:59-nek.

A kijelentésed első felével egyetértek, a férfiak minden nap kívánják, így vagyunk programozva. A második fele viszont nem feltétlenül igaz (persze lehet), mármint a megcsalós része. Inkább úgy gondolom, hogy magának csinálja, és viszonylag gyakran, azért van a padlón a szexuális étvágyát tekintve. Ez afféle menekülés lehet, szerintem valamit nem kap meg az ágyban, amit szeretne, csak nem meri elmondani. Vagy unja a megszokott dolgokat... ezért kéne kitalálni újdonságokat! A kérdésfeltevőnek el kellene beszélgetnie vele, hogy mi a probléma, őszinte és nyílt kommunikáció nélkül sajnos egy kapcsolat sem húzza sokáig.

AK

2009. aug. 15. 08:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!Az a baj,hogy már próbáltam megbeszélni vele a dolgot,de vagy témát vált,vagy pedig csak mosolyog rajta.Nem csal meg az biztos,hogy végez e önkielégítést?Nos,nem hiszem.Kívánsága pedig nincs állítása szerint.Én pedig elég találékony vagyok,ezért nem hinném,hogy unalmas volna,viszont annál ritkább....
2009. aug. 15. 16:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!