Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi van a mai 30-as pasikkal, miért nem kívánják a sexet?
Több,mint két éve élek együtt a párommal.Mondhatni mostanra nincs sexuális életünk,pedig nem impotens.Ha kérdezem mi az oka azt válaszolja pl.,hogy fáradt...stb.
Több ismerősömnek is ez a problémája,egyik pasi se indokolta még igazán meg.Van valakinek magyarázata?

Nem hiszem, hogy a 30-as pasikkal általában van gond. Én 30/F vagyok, egy éve házas, és nálunk is megzuhant kissé az aktivitás a kezdetekhez képest. Azt gyanítom a háttérben, hogy ha egy kapcsolat állandósul, akkor kicsit elveszik az újdonság varázsa, és az ebből fakadó kedvetlenséget/feszültséget könnyebb a "fáradt vagyok" dolog mögé rejteni. Ilyenkor kéne új dolgokat kitalálni, belevinni a szexbe (új pózok, helyszínek, módszerek, stb.), de ez nem könnyű. Nekünk sem sikerült még igazán. Azt vallom, hogy a férfi ösztönszinten még mindig poligám, csak szerencsés esetben el tudja nyomni.
AK

Az én barátom is 30 éves,és nincs nap,hogy ne szexelnénk :-)
Szóval a kijelentés ebben a formában,nem igaz :-D

Hát nincs nap, óra mikor ne kívánnám a Szexet.
Lehet mert nem kapom meg minden nap?
31/F
barátnot kéne váltanom?

Tegnap 18:59-nek.
A kijelentésed első felével egyetértek, a férfiak minden nap kívánják, így vagyunk programozva. A második fele viszont nem feltétlenül igaz (persze lehet), mármint a megcsalós része. Inkább úgy gondolom, hogy magának csinálja, és viszonylag gyakran, azért van a padlón a szexuális étvágyát tekintve. Ez afféle menekülés lehet, szerintem valamit nem kap meg az ágyban, amit szeretne, csak nem meri elmondani. Vagy unja a megszokott dolgokat... ezért kéne kitalálni újdonságokat! A kérdésfeltevőnek el kellene beszélgetnie vele, hogy mi a probléma, őszinte és nyílt kommunikáció nélkül sajnos egy kapcsolat sem húzza sokáig.
AK
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!