Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok nem zavarna titeket a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nem zavarna titeket a körülmetélt férfi? (nem zsidó)

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Már egy jóideje olvasgatom az oldalt és volt sok ilyen kérdés (itt jegyzem meg hogy használhattad volna a keresőt), és általánosságban, semmi bajuk nincs a körülmetéltekkel, sőt, higiénikusabbnak tartják
2009. aug. 14. 13:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem, de több a meló vele ;)
2009. aug. 14. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A jelenlegi barátom körül van metélve de nem zsidó szóval nem amiatt. Voltaképpen a valóságban fizikailag nem volt dolgom még 'normál' hímvesszővel. Egyáltalán nem zavar , sőt ha látok olyan képet amin normális farok van még igen igen rácsodálkozok hogy néz ki, mert én nem azt szoktam meg
2009. aug. 14. 13:38
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

A mostani párom körülmetélt, de nem zsidó. És megcáfolva az egyik válaszolót, egyáltalán nincs vele több dolog. ugyanúgy el tud élvezni 2 perc alatt, főleg orálkor, de a 2. menet már több ideig tart, akár 30-50 percig is, tehát nincs vele problémám.

Szerintem sokkal jobban néz ki, mint egy "sima"pénisz bár olyat még csak képen láttam.

higiénikusabb is és kisebb az esélye hogy elkapjam a HPV-t. Sokkal kisebb.

A gumi se csúszott még le soha, bár ezt nem tudom hogy emiatt van-e.

Összefoglalva: az égvilágon semmi baj nincs egy körülmetélt farokkal, mondhat bárki bármit!

Hülye zsidós beszólogatástól meg kíméljetek.

2009. aug. 14. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem gond, és nincs sok köze a zsidósághoz. Sokkal higiénikusabb és a nőnek is biztonságosabb, mert kisebb a fertőzésveszély. Sok kisgyereknél megcsinálják ha letapad, elkerülendő a későbbi fájdalmakat.

A szexben pedig semmi különbség nincs, vagy ha van, az nem emiatt, hanem a különböző méret, alak és egyéb tényezők miatt.

2009. aug. 14. 19:05
 6/6 anonim válasza:
22%
De igen, zavarna.
2010. márc. 17. 10:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!