Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik? Egyes lányok kinyalatják magukat egy kutyával? Miért teszik ezt?
Figyelt kérdés
kort írjatok2009. aug. 14. 13:14
2/17 anonim 

válasza:

Részemről ez csupán városi legenda. Legalábbis az én fantáziám biztosan nem terjed idáig. Persze ha van itt olyan, aki csinálja, az ne maradjon csendben, mert az okra bizony én is kíváncsi lennék ;)
25/L
3/17 anonim 

válasza:

Létezik. Láttam már ilyen videót
Hogy milyen okokból ?
1. Perverzek és élvezik
2. Fizetnek nekik a videóért
4/17 anonim 

válasza:

Szerintem létezhet. Elég gáz lehet. (inkább kérnének meg engem :D )
26/F
5/17 anonim 

válasza:

Biztosan van egy csomó ilyen állatos videó, ott láthatod, hogy létezik. Egyébként ezt speciel én is visszataszítónak találom, de mindig, mindenhol hangsúlyozom, hogy a "perverzió" szó roppant szubjektív fogalom. Ami az egyiknek az, a másiknak nem. Mindenki csinálja, ha tetszik neki, akinek nem, az meg ne nézze.
6/17 anonim 

válasza:

persze, sajnos létezik.
ezt olvasd el:
Hajnóczy Péter: A nagymama beszáll
novella, kb 2 oldal, nem emlékszem pontosan
7/17 anonim 

válasza:

Nagyon szeretem a kutyusomat, és ő is engem, de azért a nagy "szerelemnek" is vannak határai:S Nem lennék képes kinyalatni magam vele, fujj...:S Ráadásul egy kutya szája tele van baktériumokkalO.o
8/17 anonim 

válasza:

Szerintem van. Egyik volt tanárom mentőtiszt, mesélte hogy személyesen volt ilyen esetnél kint.
9/17 anonim 

válasza:

Az előző vagyok, elfelejtettem hozzátenni, hogy a nőt megharapta ott lent a nagy nyalakodásban a kutya. :D Ezért hívott mentőt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!