Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek az utolsó együttlétkor nem volt orgazmusa, pedig mindent megtettem. Lehet, hogy emiatt nem szeret?
Szia!
Miből gondolod, hogy nem szeret? Mondta vagy éreztette veled. Szerintem az hogy nem mindig jut fel a csúcsra szex közben még nem határozhatja meg a szerelmet. Én szeretem, sőt imádom a páromat, pedig voltak problémáink a szex-el. Szeretem annak ellenére is, hogy nem mindig élvezek el. Nem ennek kell meghatározni a szerelmet. Persze, ha nem egyszeri vagy párszori esetről van szó, akkor nem működik köztetek a szex és az befolyásoló tényező lehet. Próbáld meg vele megbeszélni a dolgot. Beszéljetek nyiltan tabuk nélkül.Nekem az első szexpartnerem megtanította, hogy nem szabad szégyenkezni ha a szexről kell beszélni. Ez jelenlegi élettársamat meg is lepte és azt mondta, hogy ilyen nyíltan még senkivel nem beszélt a szexről. Bár sokan azt mondják arról nem beszélni kell hanem csinálni, de nem árt tisztázni bizonyos problémákat, mert akkor csak szorongást okoznak és a végén azért nem megy. Mit szeretne, mihez lenne kedve, hogy esik neki jól. Akár szex közben is megkérdezheted, hogy jól esik -e neki vagy másként csináld. Másik lehetőség, hogy hagyod hadd kezdeményezzen, irányítson. Nekünk mind a két változat bevállt.
SOk sikert!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!