Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki el tud élvezni miközben orálisan elégít ki egy pasit?
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 13:55
2/10 bibi05 

válasza:

Én nő vagyok és a válasz a kérdésedre igen.Mivel izagatod ezért eltud élvezni.Ha orálisan izgatod akkor az csiklói orgazmst jelent ha a hüvelyi úton történik a dolog akár az ujjaddal, péniszeddel attól hüvelyi orgazmusa is lehet de ha az elsőre készültök akkor utóbbinak nagyon kis esélye van.
3/10 bibi05 

válasza:

Jajj ne haragdj teljesen mást írtam nem ezt akartam de nem tudom akkor mit olvastam
NE HARAGUDJ
5/10 anonim 

válasza:

Nem... az a pasinak jó nem a csajnak.
6/10 anonim válasza:
Én eltudok élvezni, mert egyszerűen élvezem azt, hogy a barátomnak örömet okozok ezzel. Felizgat teljesen:)
7/10 anonim 

válasza:

engem is az izgat fel, hogy neki jó! ha látom, hogy alig bír magával, ha hallom hogy sóhajtozik, az teljesen felizgat.
8/10 anonim 

válasza:

engem is teljesen felizgat, de még nem mentem el tőle
viszont ha egy kicsit rásegít ujjal, máris együtt mehetünk a csúcsra:P
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!