Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után feküdtetek le a párotokkal elöször? Ha ul korán adom magam, nem fog k. rvának nézni?

4,5 hónapja ismertük egymást, és 3,5 hónapnyi járás után feküdtünk le először. azóta is együtt vagyunk. szerintem 3-4 hónapot várni az első szexszel épp elég...nem is túl sok, de nem is kevés.
20/L

Már 2 hét után leakart velem feküdni a b.nőm de annyira berugtam h munka képtelen voltam..xD
(igaz ez sajnálatos)
De 3 hét után lefeküdtünk és nem tartom ku'vának, nagyon imádom és már 10 hónapja együtt vagyunk:)

párommal 2.talin gyakorlatilag volt minden...első csok,és első szex között max félóra telt el:D ennek 2 éve,azota is imád
előtte az összes pasival vártam legalább 1-2 honapot,mégse müködött félévnél tovább egyikkel se...
22/L
2 évnyi ismeretség után jöttem össze a barátommal és már akkor is szerettük egymást csak összekaptunk valamin és mind2en túl makacsak voltunk, aztán megenyhültünk.mi 1hónap után voltunk először együtt. nekem ő volt az első, neki viszont nem én voltam.azóta is együtt vagyunk lassan 9 hónapja(:
17/L

A mostani barátommal másfél hét, várni akartam még kicsit, de olyanokat művel, hogy még egy darab fa is tűzbe jött volna!:) ...7hónapja ő a párom!
Nem ő volt az első és kicsit siettünk, de szerettük egymást... egyébként szerintem lehet érezni, hogy na ez a jó pillanat!

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!