Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi idő után feküdtetek le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után feküdtetek le a párotokkal elöször? Ha ul korán adom magam, nem fog k. rvának nézni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 20:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

4,5 hónapja ismertük egymást, és 3,5 hónapnyi járás után feküdtünk le először. azóta is együtt vagyunk. szerintem 3-4 hónapot várni az első szexszel épp elég...nem is túl sok, de nem is kevés.

20/L

2009. aug. 12. 20:39
 2/13 anonim ***** válasza:
Mielött összejöttem a barátommal azelött 5-6 hónappal ismertem meg. Összejöttünk és mivel szűz voltam és nem vagyok/voltam vmi bevállalós ezért 7 hónap után feküdtünk le először. Azóta is együtt vagyunk, 2 és fél éve.
2009. aug. 12. 20:42
 3/13 anonim ***** válasza:
45%

Már 2 hét után leakart velem feküdni a b.nőm de annyira berugtam h munka képtelen voltam..xD

(igaz ez sajnálatos)

De 3 hét után lefeküdtünk és nem tartom ku'vának, nagyon imádom és már 10 hónapja együtt vagyunk:)

2009. aug. 12. 20:46
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
én most majdnem félév után de nekem ez volt az első.... úgy gondolom hogy 2-3 hónapnál már úgy lehet attól függ,hogy ki a pasi ,milyen a kapcsolatotok.csak akkor add oda magad amikor te magad is azt érzed,hogy már lehet és elég idő telt el.én félnék túl hamar lefeküdni vele ..gondolom nem néz k.vának nyilván nem egy hét ismeretség után lenne gondolom...de még csak azért is megtartóztatom magam hogy tiszteljen és azért mert megszerzett még legyek egy kis ideig elérhetetlen,ha érted :))
2009. aug. 12. 20:47
 5/13 anonim ***** válasza:

párommal 2.talin gyakorlatilag volt minden...első csok,és első szex között max félóra telt el:D ennek 2 éve,azota is imád

előtte az összes pasival vártam legalább 1-2 honapot,mégse müködött félévnél tovább egyikkel se...

22/L

2009. aug. 12. 21:08
 6/13 anonim ***** válasza:
21:08 : ez lenne a titok? :P
2009. aug. 12. 21:29
 7/13 anonim ***** válasza:
kevesebbpicit 1 hónapnál:)
2009. aug. 12. 21:49
 8/13 anonim válasza:

2 évnyi ismeretség után jöttem össze a barátommal és már akkor is szerettük egymást csak összekaptunk valamin és mind2en túl makacsak voltunk, aztán megenyhültünk.mi 1hónap után voltunk először együtt. nekem ő volt az első, neki viszont nem én voltam.azóta is együtt vagyunk lassan 9 hónapja(:

17/L

2009. aug. 12. 21:49
 9/13 anonim ***** válasza:

A mostani barátommal másfél hét, várni akartam még kicsit, de olyanokat művel, hogy még egy darab fa is tűzbe jött volna!:) ...7hónapja ő a párom!

Nem ő volt az első és kicsit siettünk, de szerettük egymást... egyébként szerintem lehet érezni, hogy na ez a jó pillanat!

2009. aug. 12. 22:34
 10/13 anonim ***** válasza:
3hónap ismerkedés és 9hónap járás
2009. aug. 12. 22:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!