Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólna a párom ha ilyet látna egyszer csak rajtam? Fiúk, nektek tetszene?
2009. aug. 12. 20:13
1/10 anonim 

válasza:

Én kinevetném.
Az ehetö tanga még nem rossz
2/10 anonim 

válasza:

én lány vagyok,de képtelen lennék elképzelni,hogy ebbe a "szerelésbe" riszáljak a pasim elé XDD MELLesleg az milyen fájdalmas lehet ha véletlenül ráharap a bimbidre :D
3/10 A kérdező kommentje:
kedves elsőnek: én is így gondoltam, de biztos h van akinek tetszene és kíváncsi lennék h hány ilyen ember van!
kedves utolsónak: ebbe bele se merek gondolni! nagyon nem lehet kellemes! Szegény bimbó! :D :D
2009. aug. 12. 20:26
4/10 anonim 

válasza:

Elsö vagyok.tuti sok pasinak tetszik,én személyzerint inkàbb poénosnak tartom,mint szexinek,de mondtam a tanga az jöhetne!
5/10 anonim 

válasza:

én zavarban lennék, méghozzá azért mert ő azért vette h feldobja a szexet, kedveskedjen vele, de szerintem gáz. Hülyén érezném magam. eleve frusztráltan, hogy ennek most örülni kell és beindulni.
8/10 anonim 

válasza:

az ehető bugyi szexisebb szerintem!
9/10 anonim 

válasza:

Engem elfogott a röhögés, szóval sejtheted. :D
10/10 anonim 

válasza:

Egyszer rendeltem egy ilyet+tangát is:D Az én barátomnak nagyon tetszett:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!