Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretném, ha a párom kielégít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném, ha a párom kielégítene a szájával. Hogyan tudnám ezt neki megmondani?

Figyelt kérdés

és mintha a nedvvel lenne baja, meg a fehér folyástól amit hozzá kell, hogy tegyek, hogy kb. 3 csepp. De én annyira vágyom rá. És tudom, hogy nem ez a szerelem alapja, de én is kielégítem őt a számmal, de hát így azért kicsit már unalmas, meg rossz érzés is, hogy semmi ilyesfélét nem kapok. Kérek szépen tanácsokat! Köszönöm :)

Jah, ő 18 én 16

2009. aug. 12. 19:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
akkor mondjuk te se csináld és majd észreveszi magát.
2009. aug. 12. 19:56
 2/16 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy ki szeretnéd próbálni a 69 pózt. Így rávezetheted, hogy ő is csinálja, később pedig külön-külön is csinálhatjátok egymásnak.
2009. aug. 12. 19:56
 3/16 anonim ***** válasza:
52%

nem jó erőltetni, majd csinálja, ha szeretné. Majd ahogy idősödik, úgy fog nőlni benne a kíváncsiság. nekem 4 év kellett, mire sikerült(mármint előtte is próbálkoztunk, kisebb-nagyobb sikerrel), de a párom szerint megérte várni.

Most már annyira bejön, hogy örökké csinálnám =)

De ha erőlteted , akkor nem fogja ha a fejed tetejére állsz sem.

Sőt mivel kezdő, ne mozogj, mert akkor még meg is hányatod szegényt

2009. aug. 12. 20:00
 4/16 A kérdező kommentje:
69.. hiába. ő ujjaz én meg sz.pom. nem venné észre, mert annyira sűrűn nem csinálom. Lehet, hogy azt kéne??
2009. aug. 12. 20:00
 5/16 anonim ***** válasza:
52%
utolsó vagyok, bocs azt hittem fiú vagy :S
2009. aug. 12. 20:01
 6/16 anonim ***** válasza:
50%
szerintem ha nem elégit ki téged a szájával akkor lehet hogy nem is kiván téged eléggé, vagy csak dugásra használ téged, a szeretkezésbe az orális sex is bele számit, és ezt mond el neki nyugodtan, elő játéknak az orális sex nagyon is jó, már mint akinek, például mi ugy szoktuk, ha nem akar téged azok ellenére sem ki elégiteni a szájával akkor mond neki azt hogy van aki téged szivesen ki elégit a szájával és hogy nem fogsz akkor vele maradni, én ezt tenném XD
2009. aug. 12. 20:02
 7/16 anonim ***** válasza:
Hát mondd meg neki érthetően, hogy az igazi. mindkét részről orális 69-et szeretnéd kipróbálni.
2009. aug. 12. 20:04
 8/16 A kérdező kommentje:

20:02 nek. Nem hinném, hogy 1 év után is csak szexre kellenék neki. :O És emiatt tuti nem szakítok vele. Nade, ha poénnak írtad akkor okay! ;)

Köszönöm a válaszokat. Még 5let?

Jah, és a félreértések végett LÁNY vagyok :D

2009. aug. 12. 20:07
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
A száddal mond meg neki.
2009. aug. 12. 20:25
 10/16 anonim ***** válasza:
Én szivesen kinyallak ha benne vagy egy 69-ben!!! :D
2009. aug. 12. 22:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!