Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném, ha a párom kielégítene a szájával. Hogyan tudnám ezt neki megmondani?
és mintha a nedvvel lenne baja, meg a fehér folyástól amit hozzá kell, hogy tegyek, hogy kb. 3 csepp. De én annyira vágyom rá. És tudom, hogy nem ez a szerelem alapja, de én is kielégítem őt a számmal, de hát így azért kicsit már unalmas, meg rossz érzés is, hogy semmi ilyesfélét nem kapok. Kérek szépen tanácsokat! Köszönöm :)
Jah, ő 18 én 16

nem jó erőltetni, majd csinálja, ha szeretné. Majd ahogy idősödik, úgy fog nőlni benne a kíváncsiság. nekem 4 év kellett, mire sikerült(mármint előtte is próbálkoztunk, kisebb-nagyobb sikerrel), de a párom szerint megérte várni.
Most már annyira bejön, hogy örökké csinálnám =)
De ha erőlteted , akkor nem fogja ha a fejed tetejére állsz sem.
Sőt mivel kezdő, ne mozogj, mert akkor még meg is hányatod szegényt

20:02 nek. Nem hinném, hogy 1 év után is csak szexre kellenék neki. :O És emiatt tuti nem szakítok vele. Nade, ha poénnak írtad akkor okay! ;)
Köszönöm a válaszokat. Még 5let?
Jah, és a félreértések végett LÁNY vagyok :D

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!