Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexteszt! Töltsd ki, és tudasd velünk: milyen eredményt értél el a szendeségi teszten? ;)
Figyelt kérdés
Apáca lettél vagy nimfomán ku rva? Szerzetes, vagy szexmániás állat? Esetleg átlagos eredménnyel zártál? Most elmondhatod! :)
Kérlek, a kor/nem feltüntetést ne mulaszd el.
(A teszt úgy érdekes, ha őszintén válaszolgatsz, de nem kell átesni a ló túloldalára, és nem kell mindent komolyan venni!)
2009. aug. 12. 16:16
1/49 anonim 

válasza:

ez vagy te -> 86% (nimfomán k*rva)
hm hmm...őszinte voltam :)
2/49 anonim 

válasza:

20/L 36% C+
Van 1 pár olyan kérdés ami elég undorító :S
3/49 anonim 

válasza:

basszus, 74% :D:D:D
pasi vagyok :)
4/49 anonim 

válasza:

ez vagy te -> 30% D+ 28%-31% :D:D:D Fiú 18
7/49 anonim 

válasza:

Hajaj... pedig csak őszinte voltam. Eddig bele se gondoltam ezekbe a dolgokba...de hogy már ilyeneket megtettem... leírva picit fura. De hogy nimfomán...????
8/49 anonim 

válasza:

Szerintem elég hülyeség, azért mert valaki nem öltözik be csajnak vagy pasinak akkor az tuti nem szexmániás? Ez nem a szokásokon múlik.
9/49 anonim 

válasza:

nem kell komolyan venni :D:D:D
nekem ez lett (szexmániás állat) :D:D:D
10/49 anonim 

válasza:

89%
Nem is vagyok nimfomán. :D
26/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!