Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasiknak tetszenek a beválla...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak tetszenek a bevállalós csajok? Alakulhat ki komoly kapcsolat, ha nem várok hónapokig azzal, hogy lefeküdjünk, sőt én mászok rá a pasira? Vagy k. rvának fog tartani, és belemegy a szexbe, de komoly kapcsit nem fog akarni?

Figyelt kérdés
Jobban tetszenek az olyan csajok,akik kéretik magukat,vagy hónapokig hozzájuk se lehet érni,meg ilyesmi?
2009. aug. 12. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Pasifüggő.

De többség szerintem jobban értékeli, ha nem az első randin bújsz vele ágyba.

De sokáig sem szabad váratni.

Személy szerint én nagyon kevés emberrel kezdek, mert már az elején látom, miért nem lenne jó. De akivel kezdek, azzal lefekszem az elején. Minek várni?

2009. aug. 12. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

hehe nem avyg pasi

90% örül ha már az elején történik valami

2009. aug. 12. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Na én az első talin lefeküdtem a sráccal, majd 1 hét múlva kezdtünk járni. 2 évig voltunk együtt. Egyáltalán nem tartott ku..nak, sőt ettől gondolta meg magát mert utána bevallotta, hogy csak egy futó kalandot akart. De azaz éjszaka után meggondolta magát.
2009. aug. 12. 15:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor minden azon múlik,hogy milyen a csaj az ágyban. :) Akkor nekem semmi esélyem... :(
2009. aug. 12. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, szerinmtem ez pasi és helyzetfüggő, és természetesen attól is függ milyen a habitusod, vérmérsékleted.

Van aki jobban szeret várni, de szerin tem ezt egy pasin amugyis látni fogod.

Van amelyiknek az jön be ha az első randin letepered, másoknak 2-3 hét találkozgatás után sincs még itt az idő.

Figyelj a pasira, vedd le a 'jelzéseket' és tudni fogod mikor mi jön be.

Én többnyire 2-3 esetleg négy hét utzán szexeltem az aktuális partnereimmel, de pl a legutolsó pasimmal a második randin egymásnak estünk, egy amugfysem éppen ildomos helyszinen. 3 éve vagyunk együtt. :)

Nem boritékolhatod előre a választ, de sztem ha kivánod a pasit és látsz rajta is hajlandóságot, ne fogd vissza magad. :)

27/L

2009. aug. 12. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

úgy gondolom félre értettél, nem azt akartam " sugallani" hogy azon múlik, hogy milyen a csaj az ágyban.

Semmi nagy extra dolog nem történt. Csak a kölcsönös gyengédség, vonzalom, összhang, közös témák...stb, miatt gondolta meg a dolgot,

2009. aug. 12. 16:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Eddig a legtöbb pasimmal 2-3 hét után lefeküdtem,de szerintem nem a legelőnyösebb. A legutóbbi barátommal 2 hónapot vártam, és vele volt eddig a legjobb a szex, nem tudom ez függ-e ettől.
2009. aug. 12. 16:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!