Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jó, ha én vagyok felül?
Nem érzek úgy semmit, és így olyan jól se tudom csinálni. Hogy lehet rajta segíteni??
18.Lány

nekem sem jó, nem érzek kb semmit amikor felül vagyok. pedig mozgás stb minden mindenhogy kipróbálva, akkorsem,sehogysem.
úgyh ez van,sztem normális hogy van akinek ez nem jön be.
de közben eszembe jutott, hogy ha pl felül vagy, de jobban beterpesztesz (ha lovaglásról beszélünk), vagy guggolsz, vagy megfordulva (hátrafelé nézve) ülsz rá,azmár nekem pl kicsit jobban érezhető-így élvezhető.
18/l
Hat en is szeretek felu lenni, de nem mindegy hogy hogyan vagyok. Valahogy a felules es a fekves kozott vagyok nyujtott labbal es korkorosen mozgok. O ezt imadja akarcsak en. Na meg mikkor mar majdnem ott vagyunk elore hatra mmozgok es hat nekem/ nekunk ez bejutt. Kuloben ha en vagyok felul es rajta ulok ugy nekem se semmi.
Nem tudom remelem segitetem valamenyit.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!