Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen olyannal szexelni akibe nem vagy szerelmes?
Én még csak olyannal szeretkeztem akibe szerelmes voltam. Volt már valaki aki olyannal feküdt le akibe nem volt szerelmes? Milyen volt? Jobb volt mintha olyannal szexeltél volna, akit szeretsz?
Kérlek olyan válaszokat ne írjatok, hogy fúúúj, nem feküdnék le olyannal, meghagyom a k*rváknak stb... Nem azt kérdeztem h lefeküdnél-e hanem hogy lefeküdtél-e már. Köszönöm

persze, hogy lefeküdtem olyannal,akibe nem voltam szerelmes! aki azt állítja, hogy nem csinált ilyet az szerintem hazudik! persze van kivétel - lsd. apácák! :)
viccet félretéve az tényleg csak a szexről szól, ösztönből jönnek a dolgok! nekem nagyon jó volt, 10ből 9es :)

Én is feküdtem már le olyannal akibe nem voltam szerelmes. Tetszett a srác és őrül fizikai vonzalmat éreztem íránta. Állati jót szexeltünk.
Ezt sztem mindenki megteszi legalább egyszer életében!
Kár is lenne tagadni, illetve kihagyni.

Lány vagyok, velem többször is megesett.
Szerelmes ugyan nem voltam, de vonzódtam hozzá külsőleg és kedveltem is.
Nekem nem volt rosszabb, mint azzal, akit szeretek. Ugyanúgy meg volt a gyengédség, az egymásra figyelés, a szándék, hogy mindkettőnknek jó legyen. És az is volt.
Ez sokban függ attól, hogy az ember kivel kerül össze. Egy bunkó, önző pasival lehet nagyon rossz. De egy ilyen pasiba is bele lehet szeretni, és vele attól függetlenül nem lesz jó a szex.

Utolsókám! Kíváncsi leszek majd 10 év múlva, hogyan látod!
Lehet hogy majd te fogsz fére ke..ni, mert rájössz hogy mégis csak érdekel mással milyen!

Életem legszebb élményét 1 olyan srác adta akit soha életemben nem láttam se azelőtt, se azután... megvolt a vonzalom mind2nk részéről, így jó volt minden.. persze védekeztünk!
Ez volt az első 1éjszakás kalandom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!