Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nimfo csajok és pasik! Nálatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nimfo csajok és pasik! Nálatok milyen gyakran van szex?

Figyelt kérdés

Azt is írjátok le légyszi, hogy a párotok is nimfo-e vagy nem. Én eddig nem voltam az, de mióta a mostani párommal vagyok, az lettem. Legszívesebben egész nap szexelnék vele. Este is, hajnalban, reggel, ha van lehetőségünk délután. A legtöbb az napi 4 volt! (Sajnos a párom dolgozik és csak vasárnap van itthon egész nap, akkor is pihenni akar!)

19L

2009. aug. 12. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nimfománia:

v. andrománia (gör.), kóros nemi igazgatottság a nőnél, mely némely ideg- v. elmebeteg állapot tüneteként lép föl. Igy nem ritkán a hiszteria lefolyása alatt, a maniakalis és általános izgatottsággal járó pszichotikus tünetcsoportokben jelentkezik mint egyik kimagasló kórtünet. De itt-ott kóros nemi érzetek, erotikus érzéki csalódások és nagyzási téveszmék kapcsolatában is észleljük a N.-t. Leggyakrabban azonban súlyos szellemi degenerálás és átöröklés alapján fejlődött elmegyöngeségben (imbecillitas) lép föl, ahol a fonák itélőképesség, az ellentállási képesség hiányossága, az érzéki ingerek korlátlan uralma és a társadalmi tekintetek kiméletlen megvetése a nemi vágyak legnyersebb és legfonákabb kielégítésére vezet. A N.-nak ugyanezt a képét és ugyanazon szervi okokból látjuk fejlődni mindazon esetekben, ahol kóros organikus folyamatok heveny okozzák a szellemi élet pusztulását, mint amilyenek a terjedő hüdéses elmezavar és az aggsági elmezavar alapján tevő agybeli változások. Degenerált egyéneknél a pubertás (fanosodás) korában tör ki nagy hévvel a N. egyéb izgalmi tünetekkel, de nem ritkán még ezen kor előtt is.

Nem vagy nimfomán szerintem, csak gondolom nemrég jöttél össze a pároddal és iszonyatosan kívánod! ami természetes!

én is naponta többször is szeretkezek, de nem vagyok nimfomán!

2009. aug. 12. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:
igaza van az előttem szólónak, a nimfómánia nemezt jelenti h az aktuális pároddal folyton szexelnél.
2009. aug. 12. 14:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy rosszul tudtam, köszönöm a felvilágosítást! :)
2009. aug. 12. 16:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor vagy nimfomán, ha addig nem nyugszol, míg meg nem kapod az adagodat. Amikor pedig megkapod, lelkileg sem jó, de nem is elégülsz ki még akkor sem. Egyéb kötelezettségeidet, családi és társadalmi kapcsolataidat elhanyagolod, mert csak a kielégülést hajkurászod. Ez egy nagyon komoly betegség, ami rossz az érintettnek.
2009. aug. 12. 20:01
 5/5 A kérdező kommentje:
:)Köszönöm a választ.
2009. aug. 13. 11:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!