Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vibrátor vagy dildó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vibrátor vagy dildó?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 13:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Ha csiklón használod vibri, ha hüvelyben, akkor felesleges rezgős. Legalábbis nekem, mert semmit nem jelent, hogy rezeg. Semmi extra élményt nem nyújt.
2009. aug. 12. 13:21
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
G-pont dildo! csúcsszuper! ajánlom figyelmetekbe :D
2009. aug. 12. 13:32
 3/16 anonim ***** válasza:
73%

hát sztem egy jó vibrátornál nincs jobb, nekem 17 éves korom óta van és azt kell mondjam megéri az árát, figyelj egy vibri végülis bárhol tud kényesztetni, egy dildó azért mégsem.;):D

-p

2009. aug. 12. 14:49
 4/16 anonim válasza:
62%

a dildó is bármikor tud kényeztetni...

am nekem a dildó sokkal jobban bejött...a barátnőim szerint is sokkal jobb...dehét izlések és pofonok..de az biztos h ha még nem próbáltad dildóval, azonnak próbáld ki, nem fogsz csalódni ***

2009. aug. 12. 14:53
 5/16 anonim ***** válasza:
65%

hát szerintem meg a vibrátortól nincs jobb próbáltad már kedvesem a rudiramlert? nem hiszem, ha pedig még nem, akkor addig ne szóld le a vibrit oké?

-p

2009. aug. 12. 14:57
 6/16 anonim válasza:
63%
kikérem magamnak ezt a hangnemet...bárki megmondja neked h a dildónál nincs jobb...igazi élvezet..de lehet h te még nem éltél át valódi orgazmust így nem tudod mi az igazán jó ***
2009. aug. 12. 15:01
 7/16 anonim ***** válasza:
42%

aham, de érdekes módon én pl nem láttam még olyan dildót ( bár lehet, h van), ami nem csak ott kényeztet, hanem hátul is, de mindegy, szerintem még elég tapasztalatlan lehetsz drágám, amúgy hidd el nekem, hogy maszti közben biztos többször jutok el a csúcsra mint te, de mindegy...

-p

szerintem vibrátort vegyél drága.:)

2009. aug. 12. 15:09
 8/16 anonim válasza:
49%
Jaj ez nagyon édes volt:)..max álmodban élvezhetsz annyit mint amennyit én szoktam..mellesleg végig gondoltad mit írtál? a dildót is ugyanúgy lehet használni hátulról...***
2009. aug. 12. 15:17
 9/16 anonim ***** válasza:
83%
haha,ez jó,még ha egy farkon vesezekednétek...:P
2009. aug. 12. 16:18
 10/16 anonim ***** válasza:
65%

igen cukorborsó? és te már láttál olyan dildót, aminek két vége is van? egy előre egy pedig hátulra? mert szerintem nem. erről ennyit..

amúgymeg nem veszekszünk, vagyis énnem, csak szegény kérdező, most miért vegyen meg egy dildót, ha utána úgyis vesz egy jó kis vibrátort?

-p

2009. aug. 13. 09:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!