Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a gond? Miért lehet ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond? Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
A párom 33 éves, nagyon szeret, minden jól működik, "csak" anyagi gondjaink vannak. Nagyon ritkán vagyunk úgy együtt. Ő azt mondja fáradt és nyűgös, megcsalni tuti nem csal meg. De a havi, két havi 1 szerintem kevés.
2009. aug. 12. 08:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem mindenki szexbolond.Ha anyagi gondjai is vannak,akkor az megviseli érzelmileg.Érthető,hogy nem a szex a legfontosabb neki.
2009. aug. 12. 08:25
 2/4 anonim válasza:

Hát az szerintem is kevés

Kérdés mióta vagytok együtt? és fiú vagy lányról van szó? át tudtok-e lépni ezen a problémán ha nem lesz "anyagi" gondja.

Én hasonló cipőben jártam de az csak 4 hónapos kapcsolat volt és úgy néz ki meg is halt e miatt

Beszéljetek róla szerintem...

2009. aug. 12. 09:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Két és fél éve vagyunk együtt, a férjem. Már beszéltünk róla, akkor ezekkel a kifogásokal élt. Én sem vagyok szex bolond, de azért hetente- kéthetente egyszer jólesne...
2009. aug. 12. 16:44
 4/4 anonim válasza:
a pénz miatt van
2010. szept. 25. 16:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!