Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összerakjátok a nektek tökéletes párt? Fiúk? Lányok?
Fiúk lányok! Arra lennék kiváncsi hogy, milyen lenne álmaitok nője illetve férfija???Külsőre belsőre egyaránt!Minden érdekel ami nektek fontos lenne a párotokba!
Fiúk!
Milyen legyen az a lány akit soha nem hagynátok el, akivel készek lennétek leélni az életeteket is akár?(pl.barna haj,kék szem,husis száj,kis mell,vékony derék,legyen kisugárzása,szép mosolya,kedves, figyelmes, és így tovább és így tovább)
Csajszik!
Milyen fiú hódíthatná meg a szíveteket?Itt már nem írok pédát gondolom már mindenki érti!Annyira kiváncsi lennék erre!Légyszíves azt még írjátok oda h hány évesek vagytok és hogy tetszett e a kérdésem!Előre is köszönöm!!

14/lány vagyok :D
legyen magas.
a hajtípus mindegy, csak jól álljon neki és ápolt legyen. legyen szép, csillogó szeme.
a hajszíne legyen sötétbarna.
ne legyen túlságosan lebarnulva, de ne legyen falfehér
sem.
ne legyen izomagyú, de pocakja se legyen.
legyenek szép fogai, rendezett haja, szép körme.
az öltözködése legyen stílusos, férfias.
sokat törődjön velem - mindig én legyek neki az első és mutassa ki, mit érez.
dícsérjen meg, gyakran említse, hogy szép vagyok. :D :D :D
legyen kiegyensúlyozott, nyugodt.
legyen intelligens, sok témához legyen értelmes és érdekes hozzászólása.
legyen céltudatos.
legyen hűséges, még csak rá se nézzen másokra.
több nem nagyon jut eszembe marciról. :D igen, tetszett a kérdésed.

Hát...külsöre nem nagyon tudok mit irni,mert konkrét ideálom nincs,de leirom annak a srácnak a külsejét,akiért a fél életem odaadnám :)
kb 175 cm (én se vagyok túl magas),kreol bör (NEM szolis!!!)átlagos testalkat,barna haj+ szem.szép mosoly,ápolt fogak. És ami a fő:legyen férfi!!! semmi szörtelenités meg ilyesmi
Belsö: fogadjon el engem olyannak,amilyen vagyok a rossz tulajdonságaimmal együtt.Szeresse az állatokat ez nállam alap feltétel.Az sem árt ha okos. Nem kell feltétlen hogy egyetemet végezzen,de tudjak vele beszélgetni. Szeresse a családját.Ja,és legyen nyugodt természetű,nem birom az idegbeteg embereket.Vegye lazán az életet vagyis ne legyen görcsös,de link se :a kettö között.
20 éves vagyok és szerintem jó a kérdés,mert igy még soha nem raktam össze álmaim férfiját :)

19/L
Ne legyen magasabb 175 cm-nél. Ne legyen túl vékony, legyen egy kicsit mackós. Legyen rajta szőr jó pár helyen (kar, mellkas, láb, hónalj). Legyen igéző a tekintete. Ez nem szemszínhez kötött. A szemüveg nem zavar. Legyen barna haja.
Legyen kedves, türelmes, udvarias és figyelmes. Szeresse a romantikát. Szeressen sportolni. Ne üljön egész nap otthon, de ne is igya le magát állandóan a sárga földig. Ne cigizzen és ne drogozzon. Az ágyban legyen magabiztos, de ne túl tolakodó az elején, hagyjon időt, hogy megszeressem. Szeresse a gyerekeket, és legyen kellően komoly és érett egy hosszabb kapcsolathoz, de néha legyen gyerekes. Legyen jó humora, tudjon megnevettetni, és értse az én hülye humoromat is. Legyen toleráns, viselje el, ha nincs igaza. Adja meg mindenkinek a kellő tiszteletet, amíg megérdemli. Legyen becsületes, ne lopjon, csaljon, hazudjon. Legyen hűséges. Ha esetleg egyenruhás az illető, az pluszpont nálam.
Na ilyen az én tökéletes férfim, legalábbis egyelőre ennyi jutott eszembe így hirtelen. Egyébként a volt barátomat írtam le. Ugyanis Ő tényleg tökéletes számomra. Szóval létezik az én tökéletes párom, csak ezt Ő nem látja be. Szóval a legfontosabb kritériumnak nem felel meg, hogy szeressem engem. Ezt ugyanis eddig kihagytam. Jah és nagyon tetszett a kérdésed. Jó volt egyet elgondolkodni ezen.

Lányok!
Engem az dühít,hogy ezeket amiket felsoroltatok ,hogy milyen legyen az illető magamra ismerek.
Akkor miért nem kellek egy lánynak se?

Hűha az 1.-nek már megfeleltem:) Nem egobol, hanem komolyan:)
Nekem a lány:)
Legyen velem egykorú (+/- 3 év, most 18 vagyok)
Ne legyen kövér, vagy húsos, nem szeretem az ilyen lányokat
Legyen szép arca ez fontos:)
Legyen benne valami egzotikus, különleges (de nem legyen cigány:S)
Nálam legyen alacsonyabb:)
Divatosan öltözködjön, de nem k.-san
Belső
Legyen megértő
Szeressen
Mindig számíthassak rá, természetesen ő is számíthat rám
Mondja ki nyíltan a véleményét
Legyen jobb ember, mint én
Ne csak kihasználjon
Legyen aktív, legyen bevállalós (nemcsak szex terén)
Legyen intelligens, művelt (minimum gimnazista)
Legyen ambíciózus

sajnos nagyon speciális eset vagyok:( mostanra kezdem elveszteni a reményemet, úgyhogy most szánalmas módon írom, hogyha valaki magára ismert az légyszi írjon:):)
Külső:
minimum 178-180 cm és ehhez arányos férfias testtömeg
hajszín/szemszín mindegy, de a sötét az mindig előny, bőrszínben is:)
jóképű:) de gondolom ez egyértelmű
férfias, de színes öltözködési stílus (szal nem baj ha fölvesz mást is mint szürke/barna)
belső:
zenész, de nem is akármilyen: jazz zenész
utazásmániás, leginkább Dél felé
hajlandó legyen más országba költözni, ha arról van szó, magyarul rugalmas legyen
ezek voltak a speciális igényeim, de itt vannak az ugyanolyan fontos általános dolgok: hűség, határozott fellépés, irányítás de ugyanakkor a másik tisztelete, JÓ szex!!
Ez az én alfahímem:)

- Milyen az ideális nő?
- ?
- Egy méter magas és kockafeje van
- ?
- Hogy állva tudjon szopni és ne billegjen a fején a söröskorsó
bocsi, ezt nem hagyhattam ki

16/L vagyok X)
Ideáll:
külső:
180 cm magas,fekete hajú,barna szemű,vagy kék mindegy :D
sportos külső( de nem kigyúrt).
Belső:
megértő,kedves,romantikus(de nem nyálas),odaadó,ha kell határozott,őszinte....
De az a lényeg hogy fogjon meg benne valami :D

Szerintem az ideális nő paraméterei a következők:
90-40-90
Tehát: 90 millió dollárja van, 40 fokos láza és 90 éves :D
Ezt én se tudtam kihagyni bocsika:)
Komolyan:
Lány: legyen olyan amilyennek megteremtődött értem ezalatt hogy nem zavar ha molett is mivel ők is nagyon tudnak szépek,kedvesek lenni, sőt!
Legyen szép szeme, arca.
Kedves, figyelmes, legyenek céljai és fogadjuk el egymást olyannak amilyenek vagyunk természetesen a csiszolódások mellett.
Ágyban (gondolom ez is a lényeg nem?): Nem kel mindennap teljesíteni de azért a heti 2-3 ha lehet az jó. Szeresse az orális játékokat is.

Legyen intelligens, művelt, humoros, megértő, türelmes, kedves és érezzem mellette nőnek magam.
Külsőre pedig legyen magas (190 cm+), barna hajú, barna szemű.
Szerintem annyira nem nagyok az elvárásaim..
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!