Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma együtt voltam barátommal, de 3. napja van menstruációm (kevés volta vér ezért vállaltuk be). Óvszert használtunk, meg síkosítót is. Nem lehet baj abból, hogy most síkosítót használtunk?
Figyelt kérdés
Nem mehet fel a méhembe ilyenkor mikor mensizek? És ha igen lehet belőle baj? (durex síkosítót használtunk, színtelen, illat nélkülit)2009. aug. 12. 01:02
1/4 anonim 

válasza:

Nézd, én ott kezdeném, hogy előveszem a síkosító leírását és végigolvasom. Ha nincs benne, hogy ne használd mensi alatt, akkor nem lesz baj. Ha meg rajta van, akkor gondolom az is, hogy mit csinálj, ha mégis sikerült mensi alatt használni.
2/4 anonim 

válasza:

mensi, gumcsi és sikcsi ......... hány éves vagy, hogy ennyire kiszáradtál?
különben az előttem szóló mindent megválaszolt
3/4 A kérdező kommentje:
nehezen hangolódom rá a dolgokra... és a gumit sem kedvelem, csak egy kicsike síkosítót tettünk... és pont abban a korban vagyok ;)
2009. aug. 12. 11:25
4/4 anonim 

válasza:

gumi nélkül szexeltetek menstruáció alatt? bátor húzás...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!