Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó az anális szex?

hát, sokat nem tudok segíteni sajnos, csak megosztom az élményeim. szóval. én is kipróbáltam pár alkalommal. és nem azért mert a barátom akarta, hanem kíváncsi voltam rá. kétszer éreztem azt, hogy hm, nem is olyan rossz ez (persze el kellett telni legalább fél órának mire rendesen ellazultam és úgy normálisan befért:)...aztán igazából, ezen kívül mást nem igazán váltott ki belőlem...nem tetszik mert sokat kell edzenem előtte azon, hogy minél jobban ellazuljak, és ha azon pörög az agyam h lazuljak el, akkor valahogy richtig nem akar összejönni :D az első pár centi meg pár perc amúgy nem tvolt túl kellemes, sőt...maga az az érzés sem tetszik, hogy olyan mintha WC-znem kellene...nem vagyok prűd, sem konzervatív, nem ítélem el azt, aki ezt csinálja és élvezi...ha neki jó akkor tegye, ha élvezném én is csinálnám..de nem igazán izgat fel :)..úgyhogy maradok a jól bejáratott másik nyílásnál :)
20/L

A női részét az előttem szóló leírta. Én is ezt tudnám csak elmondani :)
Amit a páromtól hallottam, azért jó, mert szűkebb, jobban feszül. Hát nemtom, néha megengedem neki, mikor olyan a hangulatom, van mikor élvezhető. :) De azért sokszor nem.
19/L

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!