Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vibrátor. Vélemények? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Ma használtam először az új vibrátort (zselés). Eléggé szagos a kicsike? Szerintetek el fog menni a szaga? Ti mit csináltatok ellene? Meg egy kicsit nagy a makk része, gond lehet ha "faragsz le egy kicsit belőle"?
ilyen:
2009. aug. 11. 23:56
1/9 anonim 

válasza:

A szaga el fog múlni egy idő után.És szerintem nemérdemes lefaragni belőle. :) 19/L
2/9 A kérdező kommentje:
de annyira nagy a makkja, hogy mikor húzom ki beleakad a szeméremcsontomba belülről és fáj...
2009. aug. 12. 00:01
3/9 anonim 

válasza:

Hát talán úgy megpróbálhatod leszedni hogy a makk ne legyen szélesebb mint a többi rész..nemtudom talán késsel...de akkor simára csináld... nekem is hasonló van de nekem pont jó a mérete :)első voltam
4/9 A kérdező kommentje:
Igen én is késsel gondoltam. Neked milyen van? Neked is büdi volt az elején? Mivel tisztítod és hol tartod? Amúgy nagyon sajnálom, hogy gond van vele, pedig annyira izgatott voltam. Majd holnap megszerelem aztán kiderül úgy mennyivel jobb. Köszi a segítséget! :)
2009. aug. 12. 00:09
5/9 anonim 

válasza:

Már pontosan nemtudom hogy milyen fajta de hasonló mint a képen.A szaga magától is elmúlik de ha lemosod párszor szappanos vízzel az hamarabb elveszi.Én néha óvszert húzok rá.De inkább az jellemző hogy intim szappannal alaposan lemosom használat után.Azzal nem lehet probléma.Egyébként az örökzöld helyen tartom, a fehérneműs fiókom mélyén. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Én is gumit húztam rá. :) Köszi a segítséget!
2009. aug. 12. 00:17
8/9 anonim 

válasza:

csak óvatosan a faragással, mert belül motor van. aztán ha lemosod víz megy be és dobhatod ki az egészet.
ez a gond a játékszerekkel, hogy csak miután kipróbáltad tudod, hogy jó-e, de akkor már nem lehet kicserélni. én is rengeteget költöttem olyan cuccra, ami nem jött be. kérdezd meg egy barátnődet, hogy kell-e neki és vegyél inkább egy másikat.
9/9 anonim 

válasza:

nem érdemes elrontani a szerkentyűt farigcsálással. vegyél inkább másikat, ha másmilyen is megtetszik a neten. alap szaga egy új cuccnak, hogy műanyag szaga van, de idővel elmúlik. nálam a zselés nem vált be, az túl kemény. inkább a szilikonos jobb, az puhább kicsit és átlagos pénisz formájú, méretű.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!