Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért érzem, hogy pisilnem kell?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alessa kérdése:

Miért érzem, hogy pisilnem kell?

Figyelt kérdés
Amikor bárkivel lefekszek, akkor mindig azt érzem egy idő után és általában kevés idő után is, hogy pisilnem kell, és próbálom visszatartani és emiatt nem tudom élvezni a sexet. Pedig már 5-5 emberrel lefeküdtem, és midnegyiknél ez volt. Miért van ez? mit Tudtok erre tanácsolni? Alessa
2009. aug. 11. 22:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
orgazmusod van ha azt érszed.. enged el magad ne tarsd vissza és jó lesz.. hidd el
2009. aug. 11. 22:47
 2/13 anonim ***** válasza:
érzed.
2009. aug. 11. 22:47
 3/13 A kérdező kommentje:
de már próbáltam ellazulni, és mindig csak ez az érzés maradt, és csak akkor maradt abba ha befejezte a barátom. mennyire gáz ha mégis bepisilek közbe? :S
2009. aug. 11. 22:49
 4/13 anonim ***** válasza:
hát én nem tartanám gáznak.. mert az azt jelenti hogy nagyon élvezed a dolgott és pl én mosolyognék egyett hogy mennyire élvezed.
2009. aug. 11. 22:52
 5/13 anonim válasza:
ez jó kérdés nekem a barátnőm szokta mondani párszor hogy haggyam abba mert mindjárt bepisil de közbe látom rajta h élvezi és eccercsak mintha elvágták volna szól h majd bepisil
2009. aug. 11. 23:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig ilyen érzésem van. És kérdeztem barátomtól, hogy mi lenne akkor ha én bepisilnék szex közben, mert annyira jó. Azt mondta, hogy tetszene neki. Ez furcsa de a legtöbb pasinak ez bejön. Engedd el magad, hagyd hogy olyan érzésed legyen, nem valószínű, hogy pisilni fogsz, de ha igen szerintem az se baj, tegyetek oda egy törölközőt a biztonság kedvéért. Ne hagyd, hogy ez az orgazmusod útjába álljon. Sok sikert. :)
2009. aug. 11. 23:29
 7/13 A kérdező kommentje:
de a legtöbb pasi nem tartaj undorítónak, vagy égésnek ha bepisil a csaj közbe? már szinte rettegek sex közbe, hogy mivan ha bepisilek.
2009. aug. 11. 23:31
 8/13 anonim válasza:
bocsi h ide írok kérdést de minek nyissak ezért új kérdést.... hogy vegyem rá hogy haggya hogy tovább csináljam? mert aztmondja jó neki de befog pisilni ha tovább csinálom és egyszerűen nemtudom rávenni h haggya. mondtam neki hogy nekem nembaj... de akkor se. viszont azt eltudom érni hogy a csiklóját izgatom és orgazmusa lesz
2009. aug. 11. 23:36
 9/13 anonim ***** válasza:
mondom nem gáz .. szerintem sexy
2009. aug. 12. 00:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Nyomás a zuhanyzóba........

Nekem ez jött be,utána úgyis jó tusolni azt talán folyt.köv.

2009. aug. 12. 00:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!