Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy aktus=12-13 hüvelyi orgazmus? :S
Egy átlagos 1-1,5 órás aktus alatt kb 12-13 hüvelyi orgazmusom van.Nekem ez kissé érdekes,hiszen olvasgattam és SZINTE mindenhol azt láttam,hogy átlagba egy nőnek 4-5 orgazmusa lehet egy aktus során..Tudom a nők nem mindig tudják megkülönböztetni,hogy csikló v. hüvelyi org.-t éltek át,de én tisztán érzem,hogy az.[ehh..ez de érdekesen "hangzott":)]
Lehet én reagálom túl,nemtudom:D Azért is kérdezlek Titeket,hogy szerintetek mi okozhatja,hogy minden alkalommal 10 fölött van?!
Fél éve vagyunk együtt a barátommal,öö szerelmes is vagyok nagyon.:) Talán az érzelmek befolyásolják?v mégis mi?:/
Bunkó válaszoktól kíméljetek,köszönöm:)
L/18

1. 22:15-ös :D
Tudom,hogy fura,épp ezért kérdezlek Titeket,nah:$
Nem kamu,kamuból nem regisztráltam volna,hogy hülyeséggel álljak elő:)
2.3. Köszi a válaszokat:)
További válaszolókat megkérném írjanak nemet és kort:)

jó neked :)) és miből érzed pntosan,hogy ez az??
és ennyire pontosan megtudod számolni közben??
Onnan,hogy ismerem a saját testemet,tudom mit érzek csikló org.-nál illetve hüvelyinél:)
Egyébként ha jól megfigyeled a kérdésem alatt levő információkat,ott van h KB!!!! nem azt mondtam,hogy pontosan:) "szerintetek mi okozhatja,hogy minden alkalommal !!!!!10 fölött!!!!!! van?!
:) de azért köszi

Na igen.. De te azt olvastad, hogy egy aktus során hány orgazmusa van egy nőnek.. De azt nem írták, hogy milyen hosszú aktus (:
Nekem is ennyi szokott lenni, szerintem személyfüggő, szóval teljesen normális.
17L

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!